Cîţu, despre criticile lui Cioloş la adresa ministrului Educaţiei: Avem o înţelegere de a nu comenta asupra candidaţilor celorlalte formaţiuni politice

Cîţu, despre criticile lui Cioloş la adresa ministrului Educaţiei: Avem o înţelegere de a nu comenta asupra candidaţilor celorlalte formaţiuni politice

Premierul desemnat Florin Cîţu a declarat, întrebat cum vede afirmaţiile lui Dacian Cioloş în care îl critică pe Sorin Cîmpeanu, propus ministru al Educaţiei, că în coaliţia de guvernare există înţelegerea de a nu comenta asupra candidaţilor celorlalte formaţiuni politice.

„Ştiu că în coaliţie avem o înţelegere de a nu a comenta şi nu am văzut declaraţii, de a nu comenta asupra candidaţilor altor formaţiuni politice. Nu am văzut.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Daţi-mi voie să văd şi după aceea discutăm. Noi în coaliţie avem o înţelegere de a nu comenta”, a declarat Florin Cîţu, întrebat miercuri la Parlament, cum vede afirmaţiile lui Dacian Cioloş.

Dacian Cioloş afirmă, miercuri, că are o „nemulţumire” cu privire la prezenţa lui Sorin Cîmpeanu în Guvern, întrucât modul în care acesta a acţionat în ultimii ani „e departe” de felul în care ar trebui să fie un parcurs politic decent o referinţă pentru educaţia din România.

Liderrul PLUS a exprimat că partenerii de coaliţie nu au avut posibilitatea de a interveni asupra propunerilor făcute de partide.

Guvernul Cîţu a primit votul de încredere al Parlamentului cu 260 de voturi „pentru” şi 186 „împotrivă”.


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!