Cîţu, despre criticile lui Cioloş la adresa ministrului Educaţiei: Avem o înţelegere de a nu comenta asupra candidaţilor celorlalte formaţiuni politice

Cîţu, despre criticile lui Cioloş la adresa ministrului Educaţiei: Avem o înţelegere de a nu comenta asupra candidaţilor celorlalte formaţiuni politice

Premierul desemnat Florin Cîţu a declarat, întrebat cum vede afirmaţiile lui Dacian Cioloş în care îl critică pe Sorin Cîmpeanu, propus ministru al Educaţiei, că în coaliţia de guvernare există înţelegerea de a nu comenta asupra candidaţilor celorlalte formaţiuni politice.

„Ştiu că în coaliţie avem o înţelegere de a nu a comenta şi nu am văzut declaraţii, de a nu comenta asupra candidaţilor altor formaţiuni politice. Nu am văzut.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Daţi-mi voie să văd şi după aceea discutăm. Noi în coaliţie avem o înţelegere de a nu comenta”, a declarat Florin Cîţu, întrebat miercuri la Parlament, cum vede afirmaţiile lui Dacian Cioloş.

Dacian Cioloş afirmă, miercuri, că are o „nemulţumire” cu privire la prezenţa lui Sorin Cîmpeanu în Guvern, întrucât modul în care acesta a acţionat în ultimii ani „e departe” de felul în care ar trebui să fie un parcurs politic decent o referinţă pentru educaţia din România.

Liderrul PLUS a exprimat că partenerii de coaliţie nu au avut posibilitatea de a interveni asupra propunerilor făcute de partide.

Guvernul Cîţu a primit votul de încredere al Parlamentului cu 260 de voturi „pentru” şi 186 „împotrivă”.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖