Nu credem în covid nici dacă îi omorâm pe alții!

Nu credem în covid nici dacă îi omorâm pe alții!

Zeci de protestatari care contestă existența virusului COVID-19 s-au adunat din nou duminică, 19 iulie, în Piața Victoriei din București scandând lozinci precum „Jos, nazismul!” sau „Toate partidele, aceeași infecție!”.

Nu prea înțeleg ce e cu lozinca asta ”Jos nazismul!”, de aceea, le doresc militanților din piață evoluție pozitivă (sic!), nu involuție de tip covid. Adică aștept fremătând de nerăbdare clipa când protestatarii vor striga și ”Jos comunismul!” bănuind eu că atunci militanții se vor vindeca de prostii mentale de tipul pământul e plat.

Pentru asta ar trebui făcuți niște pași.

Cine sunt cei care nu cred în Covid-19 și cine profită de pe urma lor? ”Plătim nota pentru desconsiderarea Educației”, spune Dumitru Borțun

ADVERTISING

Primul pas ar trebui să fie renunțarea la salutul ambasadei lui Putin, nu din motive de mândrie națională sau de șira spinării dreaptă. Pentru motivul că în Rusia există covid, chiar țarul Putin a făcut vorbire de existența lui și a plătit bani de la bugetul lui șubrezit pentru lupta împotriva pandemiei.

Măi, băutorilor de votcă ideologică, măi, dacă zice Putin că există coronavirus, cine sunteți voi să susțineți contrariul? Poate covidul rusesc e mai bun decât covidul național pentru voi? Spuneți așa, gusturile nu se discută.

Al doilea pas necesar ar fi re-coborârea în piață a liderilor mișcării, Tăriceanu, Ponta, Cataramă, chiar și Mugur Mihăiescu e bun, pentru ca această ,,sporadică” mișcare organizată la început sub fusta Mariei Grapini să aibă șefime și să se limpezească.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Limpezirea ar fi în beneficiul tuturor și în contra pescuitorilor prin apa tulbure a conspirațiilor. Dar nu va coborî nimeni în piață, părinții spirituali vor rămâne în culcușurile lor, copiind obiceiul liderilor BLM de a fugi de răspundere.

AFP: România se luptă atât împotriva COVID-19, cât și cu teoriile conspirației

La noi pseudo-liderii nu au o așa masivă conștiință universitară (inutile prea multele și prea copiatele doctorate) ca să iasă din căldura culcușurilor HORECA la care sunt proprietari.

Nici liderii nu mai sunt ce au fost dacă CPT se luptă pe Facebook în contra torturilor guvernamentale producătoare de lipsă de libertate.

ADVERTISING

Tăriceanu explică de ce nu a votat Legea carantinării: Internarea forţată chiar şi pentru 5 minute este lipsire de libertate. Este arest!

Bieții protestatari n-au decât să se descurce cum pot prin meandrele concretului covid, li s-a dat tonul, să-și facă singuri muzica.

Al treilea pas ar fi citirea cu responsabilitate a unor cărți ca cele ale lui Thierry Wolton sau Dan Pavel ca să știe și ei că fascismul și comunismul au fost rele sociale aproape aidoma.

Dacă cer prea mult, ar fi necesară măcar vizionarea frugală pe Discovery a unor documentare de gen. Dar dacă cei din piață consideră tulburați că s-a scandat ,,Jos comunismul!” la manifestațiile împotriva abuzurilor tembele ale lui Dragnea, iar liberalii sunt, în contrapartidă, urmașii fasciștilor, ar fi bine să fie plimbat prin piață, ca model, Darius Vâlcov.

Vâlcov e bun de plată, după ce Forumul Germanilor l-a învins în instanță

Omul ar putea să le povestească negaționiștilor de covid cum va plăti el Forumului German niște parale pentru că i-a pus mustață de Hitler lui Iohannis. Altfel, mâzgălelile astea sunt doar obiceiuri de elevi golăniți cărora n-are ce să le fete mintea pe când fumează clandestin prin veceurile școlilor patriei, obiceiuri similare cu strigătele icnite la miting privind neexistența covid.

Dar, cum sunt convins că acești pași nu se vor face, le sugererez ne-covizilor să scandeze ceva mai concret, de exemplu ,,Jos izoleta!” sau ,,Izolarea înseamnă arest la domiciliu!” sau ,,Nu credem în covid până nu murim!”.

Asta ca să-i facă în ciudă lui Arafat, care, belfer, îi așteaptă cu pâine, sare și lumânare la spital, până nu se ocupă toate locurile la ATI. Că dacă ar fi el în locul arhiepiscopului Tomisului, i-ar aștepta cu aceeași lingurița de argint direct la cimitir, pentru ultima cină pe lungul drum al veșniciei.

Iar la nivelul veșniciei, covidul nici măcar nu există, măcar aici au dreptatea lor și protestatarii.

Autor: Mihai Oprișor, cititor SpotMedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇