Ciolacu spune că-l lasă pe Ciucă premier și în rotația PSD, dacă face din România noul Dubai: Asta înseamnă maturitate între patrioţi

Ciolacu spune că-l lasă pe Ciucă premier și în rotația PSD, dacă face din România noul Dubai: Asta înseamnă maturitate între patrioţi

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, l-a lăudat pe Nicolae Ciucă, despre care a spus că este un om capabil, un om care înţelege exact în ce s-a aruncat şi un om foarte responsabil.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, miercuri, la România TV, dacă Nicolae Ciucă va rămâne premier un an şi jumătate chiar și dacă nu va avea un mandat bun.  

“Domnul Ciucă, din punctul meu de vedere, este un om capabil, un om care înţelege exact în ce s-a aruncat şi un om foarte responsabil. Şi sunt ferm convins că va avea un mandat bun de prim-ministru”, a răspuns liderul PSD.  

ADVERTISING

De asemenea, el a fost întrebat şi dacă Nicolae Ciucă va fi schimbat, dacă va performa şi va face din România noul Dubai şi a răspuns:

“Categoric îl voi lăsa pe domnul Ciucă să fie în continuare prim-ministru dacă ajunge la asemenea performanţe. Asta înseamnă maturitate politică între oameni normali, nişte patrioţi, care iau nişte decizii normale. Dar o coaliţie funcţionează pe baza unui acord politic”.  

Acordul politic din coaliţie prevede rotaţia premierilor, după un an şi jumătate. Primul premier a fost nominalizat de PNL, al doilea ar urma să fie propus de PSD. 

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇