Ciolacu propune un „T zero”: Cui i se cere șpagă să sune la 112, să se ducă la procurori

Ciolacu propune un „T zero”: Cui i se cere șpagă să sune la 112, să se ducă la procurori

Întrebat despre darea de mită și corupție, în contextul mitei uriașe în cazul baronului PSD Dumitru Buzatu, premierul Marcel Ciolacu a zis că el propune un T zero și de acum încolo, toți cei cărora li se cer bani să sune la 112 și să meargă la procurori, să nu se mai ia și să nu se mai dea șpagă.

„Eu nu dau nicio şpagă”, a afirmat Marcel Ciolacu, atunci când a fost întrebat despre corupţie, într-o conferinţă de presă susţinută, vineri la Hunedoara, informează news.ro.

Și a îndemnat pe toată lumea să lupte împotriva corupţiei.

ADVERTISING

„Să vină să îi ia! Şi pe cei care dau şi pe cei care cer. Avem avertizorii publici, legea trecută, jalon în PNRR.

Fac un apel la toată lumea - cui i se cer bani să sune la 112, să se ducă la procurori.

Nu poate un prim-ministru singur sau un Guvern să realizeze acest lucru. Haideţi să fim solidari, să spunem «a venit T zero». Hai să o facem. Nu am nicio problemă”, a conchis premierul Ciolacu.

Primele declarații ale lui Marcel Ciolacu despre șpaga în cazul baronului PSD Dumitru Buzatu au fost făcute a doua zi după realizarea flagrantului.

ADVERTISING

Șeful PSD a spus atunci că nu a văzut niciodată „atâția bani la un loc” și a promis că persoanele cu probleme penale nu se vor regăsi pe lista PSD la alegeri.

El a mai spus atunci că nu s-a gândit că Buzatu ar fi putut face o asemenea faptă: „Nu aș fi crezut că la această vârstă (68 de ani) pe care o are dl. Buzatu se mai poate apleca la așa ceva”.

Președintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost arestat preventiv după ce a fost prins în flagrant în timp ce primea 1,25 milioane de lei mită .

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇