Ciolacu, mesaj către premierul Nehammer: Pleacă tu din Schengen, dacă ți se pare că este migrație

Ciolacu, mesaj către premierul Nehammer: Pleacă tu din Schengen, dacă ți se pare că este migrație

Prim-ministrul Marcel Ciolacu connsideră că ”e cazul să ne jucăm şansele până la capăt” în problema Schengen, iar el anunţă că se va lupta ”până în ultima clipă”.

Premierul crede că ar trebui luate măsuri mai severe faţă de cancelarul austriac, singurul care se opune. ”Pleacă tu din Schengen, dacă ţi se pare că este migraţie”, este mesajul pe care Ciolacu i l-a transmis lui Karl Nehammer.

”În ceea ce priveşte Schengen, eu am să mă lupt până în ultima clipă şi cred că aşa este corect”, a afirmat Ciolacu, miercuri seară, la Antena3.

ADVERTISING

El crede că cea mai prostească zicală românească este ”Capul plecat sabia nu-l taie”.

”E cazul să ne jucăm şansele până la capăt”, a mai afirmat premierul, adăugând că singurul care se opune este cancelarul Nehammer, nu Austria, nu poporul austriac.

Ciolacu a vorbit despre rezoluţiile adoptate de către toţi liderii social-democraţi care susţin aderarea României şi Bulgariei la Schengen ”de îndată”.

”Dacă majoritatea din familia ta hotărăşte să susţină România şi Bulgaria, dacă nu eşti de acord, eu cred că familia Popular Europeană ar trebui să ia o măsură să-l excludă pe Nehammer din familia lor. Am depăşit linia roşie (...) Dacă tu eşti obtuz şi noi am decis altceva, pleacă, domnule, acasă, pleacă tu din Schengen, dacă ţi se pare că este migraţie”, a mai afirmat Ciolacu.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇