Ciolacu îi cere lui Geoană să facă un bilanț la NATO: cu ce ai ajutat România?

Ciolacu îi cere lui Geoană să facă un bilanț la NATO: cu ce ai ajutat România?

Preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, şi-ar dori ca Mircea Geoană – românul cu cea mai înaltă funcţie la nivel internaţional – să facă un bilanţ al activităţii depuse la NATO în folosul României.

Ciolacu a fost întrebat, miercuri seară, la România TV, despre Mircea Geoană, românul cu cea mai înaltă funcţie la nivel internaţional şi care are de gând să candideze pentru Cotroceni.

”Eu mi-aş dori şi mai mulţi români să deţină funcţii înalte la nivel internaţional (...) Hai să vedem ce-am realizat pentru ţara noastră, că totuşi eşti român. De ce te-ai dus acolo, ce-ai făcut, cu ce ai ajutat România? Ce? Eu nu vin în faţa dvs şi-mi fac bilanţul? (...) Nu e normal să dau explicaţii?!”, a declarat Marcel Ciolacu.

ADVERTISING

”Asta este abordarea pe care mi-aş dori-o eu”, a adăugat preşedintele social-democrat.

Acesta a reiterat că nu a vorbit cu Mircea Geoană pe tema unei eventuale candidaturi la alegerile prezidenţiale: ”N-am avut nicio discuţie aplicată cu privire la candidaturi. N-am intrat în astfel de...E posibil să am o astfel de discuţie cu domnul Geoană (...) Dacă avem un proiect pentru ţară, ok. Dacă avem chimie, unul cu altul, gândim la fel, avem aceleaşi principii. Eu n-am veleităţi. Vorbim de soluţii”.

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat în repetate rânduri că actuala funcţie nu-i permite să facă un anunţ oficial cu privire la o eventuală candidatură în alegerile prezidenţiale, dar de multe ori a lăsat să se înţeleagă că va candida şi a depus actele pentru a înregistra la OSIM marca ”Mircea Geoană preşedinte 2024”.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇