Ciolacu, după ce Cîţu a spus că PNRR nu poate fi modificat: Înseamnă că cei de la CE greşesc şi el are dreptate

Ciolacu, după ce Cîţu a spus că PNRR nu poate fi modificat: Înseamnă că cei de la CE greşesc şi el are dreptate

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a comentat, vineri, afirmaţiile şefului PNL Florin Cîţu, potrivit căruia PNRR nu poate fi negociat sau schimbat, declarând că ”înseamnă că cei de la Comisia Europeană greşesc”.

Publicitate

Liderul liberal a afirmat, în nenumărate rânduri, că PNRR-ul nu poate fi schimbat, asta deşi social-democraţii au insistat în negocierile pentru formarea Guvernului că doresc să meargă la Bruxelles pentru o discuţie cu oficialii europeni pe acest subiect.

”Înseamnă că cei de la Comisia Europeană greşesc şi domnul Cîţu are dreptate”, a spus Ciolacu, vineri, la sediul partidului.

Preşedintele PSD nu a dorit însă să comenteze afirmaţiile făcute de Florin Cîţu într-o emisiune, joi seara, la Digi 24. Mai exact, preşedintele PNL a spus că liberalii nu au făcut o alianţă cu PSD, ci o coaliţie de guvernare, un compromis, care urmăreşte realizarea reformelor promise de liberali.

Publicitate

Cîţu a afirmat că, în momentul în care îşi va da seama că mersul reformelor este afectat, va cere sfatul colegilor liberali, însă PNL nu se va retrage de la guvernare, deoarece are premierul.

Preşedintele PNL i-a răspuns şi actualului ministru al Finanţelor, Adrian Câciu, care a afirmat că banii împrumutaţi de guvernele liberale s-au dus pe risipă şi că nu mai sunt fonduri pentru plata salariilor la primării şi asigurări sociale.

”Îmi aduce aminte de Liviu Dragnea când a vorbit de o gaură imaginară prin nu ştiu ce buget, prin 2015. Partea cu auditul, pot să facă, nu asta e problema. Ce deranjează sunt insinuările venite de la preşedintele PSD, când vorbeşte despre aceste lucruri”, a declarat Florin Cîţu, la Digi24, după ce a fost întrebat cum comentează afirmaţiile ministrului Finanţelor, Adrian Câciu.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇