Ciolacu, despre noul ministru PNL: Sincer, nu este chiar din produsele high class ale PSD

Ciolacu, despre noul ministru PNL: Sincer, nu este chiar din produsele high class ale PSD

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a comentat numirea lui Dan Vîlceanu, fost lider local al Tineretului Social Democrat, în funcţia de ministru al Finanţelor Publice în Guvernul PNL-USR PLUS-UDMR.

„În continuare, avem o pepinieră destul de bună şi pentru celelalte partide. Sincer, nu este chiar din produsele high class ale Partidului Social Democrat şi veţi vedea în următoarele luni de prestaţie la Ministerul Finanţelor, dar, oricum, bine că am scăpat de domnul Cîţu de la Finanţe”, a afirmat Marcel Ciolacu, miercuri seară, la B1 Tv.   

Ciolacu a ţinut să menţioneze că Dan Vîlceanu „va fi unul dintre mulţii miniştri ai acestui cabinet”.  

„Acuma şi cu domnul Vîlceanu, că a fost PSD-ist înainte, că a fost şeful tineretului PSD, cred că nu mai... Marea problemă este că în continuare în acest moment domnul Cîţu mai este prim-ministrul României şi eu, personal, nu mă aşteptam cu toată îndârjirea preşedintelui României – fiindcă el este autorul moral la tot ce se întâmplă acum în România, el şi-a dorit această coaliţie a perdanţilor, el a încălcat spiritul Constituţiei şi nu a lăsat PSD să facă propunerea de prim-ministru, iar acum plătim cu toţii această notă de plată şi această ambiţie a preşedintelui de a avea guvernul său”, a adăugat liderul PSD.

Citește și: