Ciolacu anunță moţiune împotriva ministrului Muncii: Habar nu are nici măcar ce legi a votat

Ciolacu anunță moţiune împotriva ministrului Muncii: Habar nu are nici măcar ce legi a votat

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că parlamentarii social-democraţi vor depune o moţiune simplă împotriva ministrului Muncii, Raluca Turcan.

El susţine că aceasta nu ştie ce legi a votat în urmă cu un an.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

„Raluca Turcan nu ratează nicio zi pentru a se face de râs! Astăzi ne-a povestit cum va face un proiect care să ofere sprijin pentru familiile medicilor care au decedat de coronavirus. E clar! Doamna Turcan habar nu are nici măcar ce legi a votat.

Da, dna Turcan, acum fix un an, în aprilie, aţi votat legea PSD prin care familiile medicilor care au pierdut lupta cu virusul să primească o pensie de urmaş egală cu 75% din salariul cadrului medical respectiv. În loc să vă faceţi de râs prin conferinţe, mai bine aţi aplica legea deja votată şi promulgată, dna Turcan”, a scris Ciolacu pe Facebook.

El a adăugat că a trecut deja un an de când legea a fost votată, dar nu a fost aplicată.

„Un ministru catastrofă! Asta sunteţi! Nu ştiţi nici ce votaţi. Nu ştiţi nici ce vorbiţi. Nu înţelegeţi nimic. Nu vă pricepeţi la nimic. Plecaţi urgent acasă! P.S. Şi pentru acest motiv, dar şi pentru multe altele, vom depune moţiune simplă împotriva ministrului Muncii! Trebuie să plecaţi acasă! Demisă, dacă nu vă daţi seama singură de ce trebuie neapărat să plecaţi”, a menţionat Ciolacu. 

Iată cum s-au desfășurat și celelalte moțiuni depuse de PSD:

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖