Ceartă pe sectorul 1: Ciolacu a pozat stive de gunoaie, Armand i-a replicat: „Nici-un diamant?”

Ceartă pe sectorul 1: Ciolacu a pozat stive de gunoaie, Armand i-a replicat: „Nici-un diamant?”

Dispută între președintele PSD, Marcel Ciolacu, și primarul sectorului 1, Clotilde Armand. Ciolacu susține, într-o postare pe Facebook, că a mers prin sectorul 1 – și mai prin centru, și pe la periferie – și a găsit peste tot mizerie și gunoaie. A făcut poze și le-a pus pe Facebook. Într-o replică destul de scurtă, Clotilde Armand îl întreabă dacă nu a găsit și vreun diamant.

„8 pubele pline ochi, tronând nederanjate în soare, în mijlocul zilei și-n mijlocul străzii, chiar lângă #SalaPalatului, mi-au amintit că doamna Clotilde Armand m-a provocat la o plimbare prin București.

ADVERTISING

De ce nu? - mi-am zis. Trebuie să fie multe de văzut în #Sectorul1, odată cel mai frumos sector al Bucureștiului.

Am ales totuși să mă plimb ziua, noaptea Sectorul 1 e patria șobolanilor. N-am ales traseul propus de doamna Armand, știind că toți cei care au urmat-o regretă acum enorm încrederea acordată doamnei”, își începe Marcel Ciolacu postarea.

După care îi arată ce a găsit pe #DrumulStegarului, #StradaPajurei 7A, pe #Nadeș, #StradaMânăstireaDealul, pe #BucureștiiNoi 202, în față la SNSPA, pe #Bld.Expozitiei 30.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

„Practic, oriunde ai merge, ceea ce odată se numea Sectorul Verde este acum plin de mult praf, bănci și coșuri de gunoi rupte sau lipsă și, peste toate, multă, foarte multă mizerie. Un Sector al gunoaielor!”, spune Marcel Ciolacu, care concluzionează: „Deși incompatibilă cu funcția publică pe care o dețineți, plimbarea făcută mi-a arătat un lucru clar: că sunteți perfect compatibilă cu dezastrul administrativ, cu gunoiul și cu risipa. Probabil îi urâți extrem de mult pe locuitorii acestui Sector încât să-i pedepsiți atât de rău!”.

8 pubele pline ochi, tronând nederanjate în soare, în mijlocul zilei și-n mijlocul străzii, chiar lângă #SalaPalatului,...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Duminică, 19 martie 2023

În replică, primărița Sectorului 1, îi răspunde la postare cu întrebarea „Niciun diamant? Nimic?”, după care are o reacție și pe propria pagină de Facebook, foarte scurtă comparativ cu reacții în situații similare.

ADVERTISING

„A ieșit Marcel Ciolacu la plimbare (n-a avut curaj să accepte provocarea mea să mergem împreună) și-a văzut ceea ce a produs PSD cât timp a guvernat și jefuit Sectorul 1.

Domn' Marcel... îmi pare tare rău că n-ați mai găsit diamante în Sectorul 1. A mai rămas puțin gunoi de ridicat după PSD. O să-l ridicăm definitiv și vom curăța orașul nostru de mizeria în care l-ați lăsat”.

A ieșit Marcel Ciolacu la plimbare (n-a avut curaj să accepte provocarea mea să mergem împreună) și-a văzut ceea ce a...

Publicată de Clotilde Armand pe Duminică, 19 martie 2023

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇