Bugetul Iașiului a fost adoptat. Chirica a reușit cu ajutorul unui consilier USR PLUS

Bugetul Iașiului a fost adoptat. Chirica a reușit cu ajutorul unui consilier USR PLUS

După două tentative eșuate, bugetul local al orașului Iași a fost adoptat miercuri. Bugetul a trecut cu ajutorul votului consilierului USR PLUS Cezar Baciu.

Bugetul orașului a fost propus spre aprobare miercuri pentru a treia oară. Acesta este rezultatul unei largi dezbateri politice, spunea primarul Mihai Chirica.

Bugetul a trecut datorită votului consilierului USR PLUS Cezar Baciu.

„Voi vota în conformitate cu jurământul pe care l-am depus în fața cetățenilor municipiului Iași, sunt pentru bugetul municipiului Iași”, a declarat în ședință Cezar Baciu, afirmațiile sale fiind primite cu un ropot de aplauze.

ADVERTISING

Consilierii PSD au ieșit din sală în momentul votului.

„Din păcate, unii parlamentari ai USR PLUS au încercat să schimbe gândirea rațională a consilierilor din CL Iași încercând să deturneze într-un mod incorect și ilegal, aș putea spune, ceea ce ei trebuie să facă pentru cei care i-au votat. Am avut discuții cu mare parte din consilierii USR PLUS, care au venit să-mi transmită faptul că li se interzice politic să voteze acest buget”, a mai spus Chirica.

Acesta i-a mulțumit lui Cezar Baciu, consilierul local USR PLUS care a votat proiectul de buget.

ADVERTISING

Bugetul orașului Iași a fost respins de două ori, după ce consilierii locali USR PLUS au refuzat să voteze proiectul propus de primarul Mihai Chirica și susținut de PNL și PMP.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇