AUR are 8 milioane de euro în conturi. George Simion explică modul în care sunt strânși banii de la oameni

AUR are 8 milioane de euro în conturi. George Simion explică modul în care sunt strânși banii de la oameni

George Simion, preşedintele AUR, a explicat care e modul în care formaţiunea strânge banii de la membri, astfel încât a ajuns ca în acest moment să aibă în jur de 8 milioane de euro în cont.

Simion susține că AUR are 20.000 de membri de partid.

„Noi ne-am digitalizat. Avem un card Standard, unul Argint şi unul Gold, pentru fiecare a trebuit să dăm beneficii, şi acolo e specificată o întâlnire cu George Simion, la Gold. Pe model american, noi facem şi cine pentru strângere de fonduri. Am avut la Palatul Mogoşoaia, în mai multe judeţe, în felul acesta ne-am finanţat caravana medicală”, a spus preşedintele AUR, la Prima News.

ADVERTISING

Întrebat câţi bani au în contul partidului, George Simion a spus: „Cred că vreo 8 milioane de euro, am dat drumul la caravana medicală”.

George Simion a mai spus că, pentru că Autoritatea Electorală Permanentă nu i-a lăsat să construiască un spital din subvenţie, au decis să facă această caravană, pentru care trebuia să cumpere din Germania tirurile, dar au găsit un producător român la Baia Mare. 

Liderul AUR a mai spus că până acum caravana AUR a tratat 2.600 de pacienţi care au venit cu diferite probleme, caravana având EKG, laborator de analize de sânge sau cabinet oftalmologic.

ADVERTISING

„Ce m-a şocat, sunt oameni care nu au ajuns la un medic în viaţa lor”, a arătat Simion, precizând că au ajuns cu această caravană în Bacău, Neamţ, Suceava, Vaslui și Galaţi.

„Am ajuns în nişte sate uitate de lume. Am fost şi în oraşe unde spitalele au fost închise în vremea lui Boc”, a mai afirmat Simion.

Citește și alte declarații din aceeași emisiune: George Simion, întrebat dacă și-ar vaccina copiii: Cu siguranță, nu sunt un nebun, nu sunt antivaccinist

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇