George Simion, învins în instanță de o femeie pe care a numit-o "prostituată"

George Simion, învins în instanță de o femeie pe care a numit-o "prostituată"

Liderul AUR, George Simion, a fost învins în instanţă de Ancuţa Cârcu, devenită relativ celebră în urma unui conflict finalizat tot în justiţie cu Corneliu Vadim Tudor.

Anul trecut, Ancuţa Cârcu a susţinut că a făcut parte din AUR şi l-a criticat dur pe George Simion, care în replică a spus că femeia nu a fost niciodată în partid şi a numit-o „prostituată”.

Acum însă Ancuţa Cârcu a câştigat procesul cu George Simion, pe care l-a acuzat de defăimare. Liderul AUR poate să conteste decizia Tribunalului Vrancea, care nu este definitivă.

ADVERTISING

Instanţa l-a obligat să publice hotărârea în mai multe surse online de presă şi să-i plătească Ancuţei Cârcu cheltuieli de judecată, însă nu şi daunele morale cerute.

„Admite în parte cererea. Constată caracterul ilicit al faptei pârâtului de a fi folosit la adresa reclamantei apelativul «prostituată», redat în publicaţiile online Fanatik (din la data de 17.02.2022), Info. Bistriţa, Ziare.com (din data de 18.02.2022), By Bihorul (din data de 17.02.2022) şi Universul.net. Obligă pârâtul, la rămânerea definitivă a prezentei hotărâri, pe cheltuiala sa, la publicarea dispozitivului hotărârii în publicaţii online Fanatik, Info.Bistriţa, Ziare.com, By Bihorul şi Universul.net. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 2.520 lei cu titlu de cheltuieli de judecată”, este decizia Tribunalului Vrancea, citată de Aktual24.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

„Să vă spun cum văd eu acest AUR. În primul rând, sunt o gaşcă de impostori ajunşi în Parlament din cauza gafelor făcute de celelalte partide, de lipsa de orizont a romanilor. La AUR, cuvântul de ordine este scandal! Nu au un proiect de ţară, nu au o lege. Nu au orizont. Şeful scandalagiilor aurişti este liderul ultraşilor, George Simion. A spus omul ăsta ceva de la tribuna Parlamentului, de când este acolo, plătit din bani publici, ca AUR vrea sa iniţieze o lege prin care să aducă bunăstarea românilor?”, acestea sunt criticile pentru care Simion a numit-o "prostituată".

ADVERTISING

În plus, a susţinut că femeia n-a făcut parte niciodată din AUR, pentru că nu i-ar fi fost aprobată adeziunea. „Adeziunea trebuie aprobată, acestei Ancuţa Cârcu nu i-a fost niciodată aprobată adeziunea, pentru că am cautat pe Google. Nu există femeia asta, nu a fost niciodată membru AUR. Femeia asta a fost prostituată, din câte ştiu”.

În cererea de chemare în judecată, Cârcu a cerut şi 150.000 de euro, ca daune morale pentru încălcarea demnităţii, onoarei şi reputaţiei, dar nu le-a căpătat.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇