Alexandru Rafila va fi primul pe lista PSD pentru Camera Deputaților în București (surse)

Alexandru Rafila va fi primul pe lista PSD pentru Camera Deputaților în București (surse)

Profesorul Alexandru Rafila ar urma să deschisă lista PSD pentru Camera Deputaţilor la alegerile parlamentare, au declarat surse din partid pentru News.ro. Deocamdată, profesorul Rafila nu a comentat informaţia. Lista social-democraţilor pentru Senat va fi deschisă de Gabriela Firea, iar parlamentari ca Florin Iordache, Eugen Nicolicea şi Carmen Dan nu vor mai prinde locuri eligibile pe listă.

Surse din PSD au afirmat, luni seară, că lista partidului pentru Camera Deputaţilor la alegerile parlamentare ar urma să fie deschisă de profesorul Alexandru Rafila. Contactat de News.ro, Rafila nu a comentat informaţia până la momentul transmiterii acestei ştiri.

ADVERTISING

Pro România i-a propus lui Alexandru Rafila să candideze pentru Primăria Capitalei, dar a refuzat.

Lista PSD pentru Senat, la Bucureşti, va fi deschisă de Gabriela Firea, urmată de Gabriel Mutu şi Daniel Zamfir. Vor mai candida pentru Senat Şerban Nicolae, Gheorghe Piperea şi Robert Cazanciuc.

Potrivit aceloraşi surse, nu se vor mai regăsi pe locuri eligibile mai mulţi parlamentari, între care Florin Iordache, Eugen Nicolicea, Nicolae Bacalbaşa, Carmen Dan şi Liviu Pleşoianu.

Nici Marian Oprişan nu ar urma să fie pe unul dintre locurile eligibile.

ADVERTISING

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇