A murit Șerban Valeca

A murit Șerban Valeca

Fost lider al PSD Argeş, profesorul Şerban Valeca a murit, duminică dimineaţa, la vârsta de 66 de ani. Acesta a fost ministru al Cercetării în Guvernul Năstase şi a avut patru mandate de parlamentar, fiind ales de trei ori senator şi o dată deputat.

”Am aflat toţi cu profundă surprindere şi tristeţe că Şerban Valeca, fost preşedinte al PSD Argeş, s-a stins din viaţă în această dimineaţă. Ştim că toată viaţa şi-a dedicat-o educaţiei, ştiinţei şi cunoaşterii, indiferent că a activat ca profesor, senator sau ministru.

ADVERTISING

Este o pierdere imensă pentru noi toţi, dar nimic nu se compară cu durerea familiei alături de care suntem în aceste momente extrem de dificile. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanţe familiei!”, arată o postare pe pagina de Facebook a PSD Argeş.

Am aflat toți cu profundă surprindere și tristețe că Șerban Valeca, fost președinte al PSD Argeș, s-a stins din viață în...

Publicată de PSD Arges pe Sâmbătă, 14 mai 2022

Valeca avea o experienţă de 40 de ani în industria nucleară și a fost guvernator al României la Agenția Internațională pentru Energie Atomică (AIEA). El a fost doctor în științe industriale și profesor universitar, autor al multor publicații de specialitate și rapoarte de cercetare, și deținea brevete de invenții.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇