A murit Șerban Valeca

A murit Șerban Valeca

Fost lider al PSD Argeş, profesorul Şerban Valeca a murit, duminică dimineaţa, la vârsta de 66 de ani. Acesta a fost ministru al Cercetării în Guvernul Năstase şi a avut patru mandate de parlamentar, fiind ales de trei ori senator şi o dată deputat.

”Am aflat toţi cu profundă surprindere şi tristeţe că Şerban Valeca, fost preşedinte al PSD Argeş, s-a stins din viaţă în această dimineaţă. Ştim că toată viaţa şi-a dedicat-o educaţiei, ştiinţei şi cunoaşterii, indiferent că a activat ca profesor, senator sau ministru.

Este o pierdere imensă pentru noi toţi, dar nimic nu se compară cu durerea familiei alături de care suntem în aceste momente extrem de dificile. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanţe familiei!”, arată o postare pe pagina de Facebook a PSD Argeş.

Am aflat toți cu profundă surprindere și tristețe că Șerban Valeca, fost președinte al PSD Argeș, s-a stins din viață în...

Publicată de PSD Arges pe Sâmbătă, 14 mai 2022

Valeca avea o experienţă de 40 de ani în industria nucleară și a fost guvernator al României la Agenția Internațională pentru Energie Atomică (AIEA). El a fost doctor în științe industriale și profesor universitar, autor al multor publicații de specialitate și rapoarte de cercetare, și deținea brevete de invenții.