A demisionat viceprimarul USR al Capitalei. Tomescu coordona inclusiv ASSMB

A demisionat viceprimarul USR al Capitalei. Tomescu coordona inclusiv ASSMB

Viceprimarul Capitalei Horia Tomescu (USR) a demisionat vineri din funcție.

În calitate de viceprimar al Capitalei, Horia Tomescu a avut ca responsabilități administrarea și coordonarea sistemului de sănătate din București (ASSMB), precum și conducerea Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB).

Horia Tomescu a anunţat că a renunţat la funcţia de viceprimar USR al Capitalei, din motive personale. „USR va rămâne mereu partidul născut din speranţa unei societăţi mai bune şi avem cu toţii datoria să nu uităm asta”, a adăugat el.

ADVERTISING

„Dragi bucureşteni,

Astăzi este ziua în care am pus punct celei mai importante perioade din cariera mea politică, cea de viceprimar USR al Capitalei. Motivele sunt unele personale pentru că, după cum bine ştiţi, la finalul fiecărei zile ne gândim la sănătatea şi binele nostru, dar şi a celor dragi”, a scris Horia Tomescu, pe Facebook.

El a adăugat că „a fost o perioadă plină de provocări, de învăţături, de multe ore peste program dar şi de împliniri şi realizări”.

„Mulţumesc colegilor pentru susţinere şi încredere şi mulţumesc bucureştenilor pentru aceşti ani, în care am colaborat pentru dezvoltarea Bucureştiului, asigurându-i că rămân alături de ei, ca simplu cetăţean care iubeşte acest oraş.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

USR va rămâne mereu partidul născut din speranţa unei societăţi mai bune şi avem cu toţii datoria să nu uităm asta. Le doresc succes colegilor mei şi rămân alături de ei în această luptă pentru Bucureştiul oamenilor buni”, a completat Tomescu.

USR va propune alt viceprimar

„USR București îi mulțumește domnului Horia Tomescu pentru toată activitatea sa în Primăria Municipiului București. Demisia viceprimarului a fost înaintată din motive personale, înțelegem și respectăm decizia sa”, este şi mesajul venit de la USR, într-un comunicat citat de Mediafax.

ADVERTISING

,,Îi mulţumesc lui Horia Tomescu pentru munca depusă până acum. USR București va merge mai departe alături de Nicușor Dan și va avea o nouă propunere pentru postul de viceprimar care să asigure bunul mers al proiectelor începute şi să continue lupta anticorupţie cu îndârjire.

Trebuie să fim siguri că Bucureștiul devine un oraș funcţional şi nu o vacă de muls banii contribuabililor”, afirmă Vlad Voiculescu, preşedintele USR Bucureşti.

Plecarea lui Horia Tomescu vine după scandalul de la Administrația Spitalelor din Bucureşti, în care directorul adjunct a fost arestat.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇