Wall Street Journal: Elon Musk face petreceri cu cocaină, ecstasy, LSD și ciuperci psihedelice

Wall Street Journal: Elon Musk face petreceri cu cocaină, ecstasy, LSD și ciuperci psihedelice

Miliardarul Elon Musk se droghează, iar cocaina, ecstasy, LSD şi ciupercile psihedelice sunt folosite frecvent la petreceri private ale patronului Tesla, Space X şi X, potrivit unei anchete publicate de Wall Street Journal (WSJ).

Sursa citată scrie că participanţii la petreceri sunt obligaţi să semneze contracte cum că nu vor divulga ce se întâmplă sau să-şi lase telefonul la o parte.

Wall Street Journal mai scrie că, pentru a-şi trata stările depresive, miliardarul dispune de o reţetă pentru ketamină.

ADVERTISING

Acest consum de droguri îngrijorează angajaţii de rang înalt de la Tesla şi Space X, din cauza miliardelor aflate în joc.

În anumite state americane, consumul de droguri constituie chiar o încălcare a legilor federale.

SpaceX a semnat contracte în valoare de 14 miliarde de dolari cu Guvernul american, pentru misiuni spaţiale civile şi militare. În plus, compania lui Musk a semnat Drug-Free Workplace Act - un acord care prevede lipsa totală a drogurilor în sediile sale.

”Testat regulat şi aleatoriu”

La fel a făcut şi Tesla, unde regulamentul intern prevede că ”angajaţii trebuie să se prezinte la muncă şi să-şi facă treburile fără să fie sub influenţa unor droguri ilegale sau alcoolului. Fără excepţie”.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Diverse persoane din cele două companii îşi exprimă îngrijorarea, după ce anumite episoade din trecut în care a fost implicat şeful lor imprevizibil au creat probleme.

La sediul SpaceX, mai întâi, prezentarea unei rachete a devenit un fiasco, după ce Elon Musk a întârziat o oră, a bolborosit timp de câteva minute, iar preşedinta întreprinderii a fost nevoită să-l înlocuiască.

Un an mai târziu, multimiliardarul a apărut într-o înregistrare video pe Internet în mijlocul unui nor de fum, cu un joint de canabis în mână.

ADVERTISING

Continuă Elon Musk să consume droguri? Nu, dau asigurări avocaţii săi.

Unul dintre avocaţii miliardarului, Alex Spiro, întrebat în acest sens de WSJ, dă asigurări că Elon Musk este ”testat cu regularitate şi aleatoriu la SpaceX şi nu a picat niciodată niciun test”.

După cele două incidente, în 2017 şi 2018, NASA a cerut angajamente în scris.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇