Viralul zilei: „Star Wars” vs. „Star Trek”, varianta cu bâte și mâncare

Viralul zilei: „Star Wars” vs. „Star Trek”, varianta cu bâte și mâncare

Actorii Mark Hamill și Patrick Stewart au făcut ca rivalitatea dintre „Star Wars” și „Star Trek” să pălească puțin apărând împreuna în mai multe reclame pentru Uber Eats.

În una, Hamill, care a jucat rolul lui Luke Skywalker în „Războiul stelelor”, are o bâtă de baseball în timp ce Stewart, care l-a interpretat pe căpitanul Jean-Luc Picard în „Star Trek”, ține în mână o bâtă de cricket.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

„În seara asta, voi mânca un hamburger cu brânză vegetală pe ciabatta, fără roșii”, spune Hamill. Stewart răspunde: „În seara asta, voi mânca tortellini cu patru feluri de brânză și roșii”.

„Deci se ajunge la asta”, a spus Hamill înainte să fie întrerupți de cei de la livrare. Cei doi nu se lasă descurajați și își ridică armele.

“Atenție, tati nu este aici pentru a te salva”, spune ironic Stewart, referitor la relația lui Skywalker cu tatăl său, Darth Vader.

Răspunsul lui Hamill ("I am my daddy") îi face pe cei doi să se oprească.

Iată mai jos o compilație cu respectivele reclame.


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!