Viralul zilei: Autobuzul din "Into The Wild" a fost relocat. Oamenii mureau încercând să îl găsească

Viralul zilei: Autobuzul din "Into The Wild" a fost relocat. Oamenii mureau încercând să îl găsească

Rar găsești om pasionat de munte sau nu numai care să nu fi citit sau să nu fi văzut „Into The Wild”. La fel de celebră precum cartea sau filmul a devenit în timp și mașina, un minivan aflat în Alaska.

Doar că pe cât de interesanta este încercarea de a ajunge la locul în care se afla minivanul, pe atât este de periculoasă. Nu puțini sunt cei care s-au rătăcit sau au murit încercând să ajungă la mașină.

Doar în acest an cinci turiști italieni au fost salvați, iar anul trecut o femeie din Belarus a murit, arată ABC News.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Minivanul se afla la aproximativ 50 de kilometri de cel mai apropiat oraș și pentru a ajunge la el trebuia traversat un râu.

Autoritățile nu au anunțat deocamdată unde vor duce autobuzul.

„Into The Wild” are la bază povestea lui Christopher McCandless, un tânar plecat sa exploreze America. El a fost găsit mort în interiorul micului autobuz. Băiatul a scris un jurnal despre viața sa în minivan timp de 114 zile, până când a murit. Cartea de Jon Krakauer a fost scrisă în 1996, iar în 2007 a fost realizat și un film.

La origine autobuzul a fost folosit prin 1940 de o companie de construcții pentru a-si găzdui angajații în timpul unor lucrări la un drum de acces în zona. În 1961, la terminarea lucrărilor, minivanul a fost abandonat în zonă.

Citește și:

Viralul zilei. Un câine transformat în paznicul unei treceri pentru pietoni

Viralul zilei. Un copil se ascunde de politiști: „Ei l-au omorât pe George Floyd”