Viralul zilei. Un copil se ascunde de politiști: „Ei l-au omorât pe George Floyd”

Viralul zilei. Un copil se ascunde de politiști: „Ei l-au omorât pe George Floyd”

Un clip în care apare un băiețel din statul american Connecticut care se ascunde de o mașină de poliție a ajuns viral.

În imagini, băiatul apare jucându-se în fața casei. La un moment dat, el observă o mașină de poliție și se ascunde după un alt automobil.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Întrebat de tatăl său, Stacey Pierre-Louis, de ce s-a ascuns, băiatul i-a răspuns: „Pentru că ei l-au ucis pe George Floyd”, arată CBS News.

„Locuiesc într-un cartier bogat din Trumbull, cu un sistem școlar foarte bun. Acest copil are toate oportunitățile de a face/a fi orice își dorește, spre deosebire de mulți copii care arată ca el. De ce simte nevoia să se ascundă, dacă nu a făcut nimic rău?”, s-a întrebat tatăl băiatului când a postat clipul online.

După răspunsul primit de la fiul său, Stacey Pierre-Louis a mărturisit că nu a știut cum să gestioneze situația. Apoi, dupa viralizarea clipului, bărbatul a sustinut că, din punctul său de vedere, acest video poate aduce o schimbare în bine.

De când am distribuit acest videoclip, am fost copleșit de sprijin, ceea ce mă face să cred că există mult mai mult bine în această lume decât rău„, a transmis el.

Clipul i-a atras atenția și lui LeBron James, care l-a distribuit pe rețelele de socializare.

Citește și:

Efectul George Floyd: Polițiștii își dau demisia peste tot în SUA

Black lives do matter. Ce putem învăța din protestele din SUA