Un actor din Sex and the City e acuzat de viol, fix când serialul revine la TV

Un actor din Sex and the City e acuzat de viol, fix când serialul revine la TV

Actorul american Chris Noth, cunoscut pentru interpretarea personajului „Mr. Big” din serialul „Sex and the City” („Totul despre sex”), a negat acuzaţiile formulate de două femei care susţin că vedeta le-ar fi agresat sexual.

Chris Noth s-a trezit recent pe prima pagină a presei americane, după reluarea faimosului serial (sub titlul „And Just Like That…”) şi moartea personajului său la finalul primului episod al acestuia, informează AFP.

Actorul crede că nu este întâmplător că aceste acuzaţii, făcute anonim de două femei pentru publicaţia Hollywood Reporter, vin la doar câteva zile după această frenezie mediatică.

ADVERTISING

Revista de specialitate a publicat, joi, acuzaţiile celor două femei, care nu se cunosc şi au contactat revista la câteva luni distanţă. Ele au explicat că publicitatea din jurul seriei "And Just Like That…" , difuzată pe canalul HBO, "le-a trezit amintiri dureroase".

Relațiile au fost consensuale, spune actorul

"Acuzaţiile formulate împotriva mea de persoane pe care le-am întâlnit acum ani, dacă nu chiar zeci de ani, sunt categoric false", a reacţionat într-un comunicat transmis AFP actorul în vârstă de 67 de ani. "Relaţiile au fost consensuale", insistă el.

ADVERTISING

"'Nu' înseamnă întotdeauna 'nu' - aceasta este o limită pe care nu am depăşit-o", a declarat Chris Noth.

"Este greu să nu te întrebi când apar aceste poveşti. Nu ştiu exact de ce ies la suprafaţă acum, dar ştiu asta: nu le-am agresat pe aceste femei", conchide actorul.

Ce spun cele două femei

Una dintre acestea susţine că a fost violată de Noth în 2004, în apartamentul actorului din West Hollywood, când a venit să-i returneze o carte împrumutată, după ce s-au întâlnit lângă piscina clădirii.

Femeia avea 22 de ani la acea vreme şi susţine că a avut nevoie de cusături chirurgicale după viol - unele detalii ale relatării sale fiind confirmate de mai mulţi martori intervievaţi de Hollywood Reporter.

ADVERTISING

Cealaltă femeie a mers la o întâlnire cu Chris Noth, la New York, în 2015. El a invitat-o apoi în apartamentul său, unde susţine că actorul a agresat-o.

Potrivit Deadline, un site specializat în industria divertismentului, Poliţia din Los Angeles a deschis o anchetă după presupusul viol din 2004.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇