Actorul Cuba Gooding Jr. a fost acuzat din nou de viol

Actorul Cuba Gooding Jr. a fost acuzat din nou de viol

Actorul Cuba Gooding Jr., cunoscut pe roluri din filme ca „Boyz n the Hood”, „Jerry Maguire” şi „Daddy Day Camp”, a fost acuzat că a violat de două ori o femeie într-un hotel din Manhattan în 2013, potrivit The Hollywood Reporter.

Plângerea a fost depusă luni, la Curtea federală din Manhattan, şi făcută publică marţi. Actorul este acuzat că a atacat o femeie, al cărei nume nu a fost divulgat, după ce l-a întâlnit într-un local din Greenwich Village.

ADVERTISING

Actorul neagă acuzațiile: Probabil cineva caută puţină glorie

Avocatul Mark Heller, care îl reprezintă pe actorul în vârstă de 52 de ani, a spus că „presupusul eveniment nu a avut loc niciodată”.

„Clientul meu este complet nevinovat de oricare dintre aceste acuzaţii şi suntem încrezători că procesul va fi respins. Este vorba, probabil, despre cineva care caută puţină glorie”, a susținut avocatul.

Potrivit documentelor din proces, femeia a fost de acord să îl însoţească pe actor la hotel, unde urma să îi întâlnească, în hol, pe prietenii lui şi o prietenă a ei, care o acompania în momentul în care l-a întâlnit pe Gooding.

ADVERTISING

Când au ajuns la hotel, el a convins-o să urce într-o cameră, susţinând că vrea să îşi schimbe hainele. În schimb, actorul a pus muzică şi a atacat-o, se arată în plângere. Femeia i-ar fi spus de mai multe ori „nu” lui Gooding, dar el nu a luat-o în seamă.

În urma presupusului incident, femeia a suferit traume psihice şi acum cere daune.

Gooding este deja implicat într-un proces de hărţuire sexuală. El neagă şi aceste învinuiri. Dacă va fi găsit vinovat în acest caz, riscă până la 1 an de închisoare.

ADVERTISING

Procurorii susţin că mai mult de zece femei l-au acuzat pe actor de comportament sexual neadecvat de la apariţia primelor învinuiri, în 2019.

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇