Sezonul 2 al serialului "Wednesday" nu va mai fi filmat în România

Sezonul 2 al serialului "Wednesday" nu va mai fi filmat în România

„Wednesday” mută producţia din România în Irlanda pentru sezonul 2, iar filmările vor începe în aprilie.

Wednesday a fost primul serial original Netflix care s-a filmat în România.

Filmările au avut loc la Castelul Cantacuzino din Bușteni, gara din Sinaia, Casa Monteoru din București, Sera Veche a Grădinii Botanice din Capitală și studiourile Buftea.

Primul sezon de opt episoade, care a debutat iniţial în noiembrie anul trecut pe Netflix, a fost filmat în România în perioada septembrie 2021 - martie 2022. După ce a doborât mai multe recorduri pentru seriale de streaming, inclusiv cele mai multe ore vizionate pentru un serial în limba engleză în prima săptămână, cu peste 341 de milioane de ore, serialul de comedie horror a fost reînnoit pentru sezonul 2 în ianuarie.

ADVERTISING

"Wednesday" o urmăreşte pe Jenna Ortega în rolul personajului titular din "Familia Addams", care se înscrie la Academia Nevermore.

Alături de Ortega, din distribuţia sezonului 1 au mai făcut parte Gwendoline Christie, Jamie McShane, Percy Hynes White, Hunter Doohan, Emma Myers, Joy Sunday, Naomi J. Ogawa, Moosa Mostafa, Georgie Farmer, Riki Lindhome şi Christina Ricci.

Catherine Zeta-Jones a apărut şi ea în rolul Morticia Addams, alături de Luis Guzmán în rolul lui Gomez şi Isaac Ordonez în rolul lui Pugsley.

ADVERTISING

Alfred Gough şi Miles Millar au dezvoltat serialul şi au fost producători executivi.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇