Ricky Martin scapă de acuzaţiile de incest

Ricky Martin scapă de acuzaţiile de incest

Nepotul lui Ricky Martin şi-a retras acuzaţiile, într-o înfăţişare în instanţă din 21 iulie, care a închis definitiv cazul. Cântăreţul fusese acuzat de incest şi risca până la 50 de ani de închisoare, dacă era găsit vinovat.

Soţul lui Ricky Martin, Jwan Yosef, a publicat pe Instagram o fotografie cu cei doi, cu mesajul „Adevărul prevalează”, scrie Variety. 

"Aşa cum am anticipat, ordinul de protecţie temporară nu a fost prelungit de către Curte", se arată într-o declaraţie emisă de avocaţii lui Martin.

ADVERTISING

"Acuzatorul a confirmat instanţei că decizia sa de a-şi retrage acuzaţia i-a aparţinut numai lui, fără nicio influenţă sau presiune din exterior, iar acuzatorul a confirmat că este mulţumit de reprezentarea sa legală în cauză.

Solicitarea a venit din partea acuzatorului, care a cerut respingerea cauzei. Acesta nu a fost niciodată altceva decât o persoană tulburată, care a făcut acuzaţii false fără absolut nicio susţinere. Ne bucurăm că i s-a făcut dreptate clientului nostru şi că acum poate merge mai departe cu viaţa şi cariera lui", adaugă avocaţii. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Dincolo de acest caz, Martin se confruntă în prezent cu alte probleme legale, fostul său manager dându-l în judecată pentru 3 milioane de dolari, susţinând că îi datorează comisioane neplătite.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇