Metallica a anunțat primul concert din 2020. Nu va fi însă unul obișnuit

Metallica a anunțat primul concert din 2020. Nu va fi însă unul obișnuit

Formaţia Metallica va urca pe scenă pentru prima dată în 2020 pentru a susţine un concert ce va fi difuzat în cinematografele drive-in din America de Nord.

Asemenea majorităţii colegilor de breaslă, membrii trupei Metallica – Lars Ulrich, James Hetfield, Kirk Hammett şi Robert Trujillo – au fost nevoiţi să îşi reprogrameze şi să îşi amâne concertele în contextul pandemiei declanşate de noul coronavirus.

Ei au anunţat că primul concert pe care îl vor susţine după o pauză de aproape un an va fi difuzat pe 29 august în cadrul seriei intitulate ''Encore's Drive-In Nights'', informează ContactMusic.com.

ADVERTISING

''Aducem experienţa Metallica live, într-un cinematograf din apropiere de voi, la 29 august, cu un concert filmat pentru marele ecran, prezentat de @encoredrivein'', a anunţat pe Twitter formaţia.

Concertul urmează să fie filmat ''într-o locaţie din apropierea sediul trupei, din California de Nord'' şi va fi ''editat şi mixat de echipa de producţie premiată a formaţiei Metallica, la cele mai înalte standarde posibile'', conform unui comunicat de presă.

ADVERTISING

Fanii vor putea urmări, de asemenea, imagini surprinse în decursul celor patru decenii de carieră a trupei, distinse cu numeroase premii muzicale, inclusiv mai multe trofee Grammy. 

Adrian Despot: Artiștii nu trebuie să devină niște asistați social - Interviu

Pandemia ne-a întors la dragostea pentru radio: Preferăm podcast-urile și abia apoi dăm drumul și la muzică - Interviu cu un specialist Spotify

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇