Kate Middleton și-a terminat chimioterapia și-și reia curând angajamentele publice (Video)

Kate Middleton și-a terminat chimioterapia și-și reia curând angajamentele publice (Video)

Kate Middleton, prințesa de Wales, și-a terminat ședințele de chimioterapie și anunţă că starea sa de sănătate s-a îmbunătățit. Soţia prinţului William își va relua activitățile publice, dar subliniază că “drumul spre recuperarea completă este lung”.

Într-un lung mesaj publicat pe reţelele de socializare, Kate spune povestea modului în care a înfruntat boala, alături de soţ ţi împreună cu copiii lor.

”În acest sfârşit de vară, nu pot să vă spun cât de uşurată sunt că mi-am terminat în sfârşit tratamentul de chimioterapie”, scrie Kate Middleton.

Prinţesa de Wales anunţa la 22 martie că suferă de un cancer, fără să precizeze natura acestuia, şi că urma o chimioterapie preventivă.

ADVERTISING

Prinţesa şi-a făcut apoi câteva rare apariţii în public, în iunie la Trooping the Colour, iar apoi la turneul de tenis de la Wimbledon, în iulie, unde a fost aplaudată îndelung.

Kate şi William prezintă acum în acest mesaj - scris şi însoţit de un mesaj video vorbit de către Kate - povestea modului în care au înfruntat boala.

”Ultimele nouă luni au fost incredibil de dificile pentru familia noastră. Viaţa aşa cum o ştii se poate schimba într-o clipă, iar noi a trebuit să găsim un mijloc să navigăm pe aceste ape tumultuoase şi drumuri necunoscute”, spune prinţesa în acest mesaj public.

ADVERTISING

La începutul bolii, spitalizarea, iar apoi lunga absenţă şi mai ales tăcerea încăpăţânată a Palatului Kensington şi fotografii photoshop-ate pentru a linişti publicul au alimentat tot felul de teorii mai mult sau mai puţin nebuneşti despre starea sănătăţii sale.

În clipul postat acum, Kate apare împreună cu William şi cu cei trei copii, plimbându-se în pădure. Kate îşi pune capul de umărul lui William.

”Obiectivul meu este de-acum să fac tot ceea pot pentru a nu suferi de cancer. Deşi terapia s-a terminat, drumul către vindecare şi restabilirea completă este lung şi trebuie să continui să iau fiecare zi aşa cum vine”, anunţă prinţesa în mesaj.

ADVERTISING

”Mă bucur însă să-mi reiau activitatea şi să întreprind alte câteva angajamente publice în lunile viitoare, atunci când voi putea” până la sfârşitul anului.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇