Jennifer Lopez și Ben Affleck divorțează după doi ani de căsnicie

Jennifer Lopez și Ben Affleck divorțează după doi ani de căsnicie

Jennifer Lopez și Ben Affleck au intentat divorţ, după doi ani de căsnicie.

Potrivit revistei Variety, Lopez a depus marţi cererea la tribunalul superior din comitatul Los Angeles. Data oficială a separării este menţionată ca fiind 26 aprilie.

Lopez, în vârstă de 55 de ani, şi Affleck, 52 de ani, au început o relaţie la începutul anilor 2000, pe care tabloidele au numit-o la acea vreme „Bennifer”. Cei doi s-au căsătorit în Las Vegas în iulie 2022, după ce şi-au reluat relaţia de acum două decenii.

„Dragostea este frumoasă. Dragostea este bună. Şi se pare că dragostea este răbdătoare. Douăzeci de ani de răbdare”, a scris Lopez anunţând prima lor nuntă, rapidă, în Las Vegas, şi semnând ca Jennifer Lynn Affleck.

ADVERTISING

După nunta din Las Vegas, cei doi s-au căsătorit din nou în cadrul unei ceremonii fastuoase în Georgia la 20 august 2022 - exact acum doi ani.

Dizolvarea căsătoriei lor a urmat unor relatări conform cărora cei doi nu se mai înțelegeau și trăiau separat.

Cei doi şi-au vândut casa din Beverly Hills şi, în mai, Lopez a anunţat pe site-ul său că este „îndurerată şi devastată” de anularea turneului său de vară „This Is Me … Live”.

„Vă rog să ştiţi că nu aş face asta dacă nu aş simţi că este absolut necesar”, a spus ea, promiţându-le fanilor că vor fi „împreună din nou”.

ADVERTISING

Turneul urma să fie primul după cinci ani, după primul său album solo din ultimul deceniu, „This Is Me … Now”.

Lopez şi Affleck s-au întâlnit pentru prima dată în 2001, pe platoul de filmare al filmului „Gigli”, în care jucau roluri de infractori. Prietenia lor din viaţa reală s-a transformat în cele din urmă într-o relaţie care a provocat o frenezie mediatică, paparazzi numindu-i pe cei doi „Bennifer”.

În noiembrie 2002 erau logodiţi, dar relaţia lor s-a stins la fel de repede cum a început. Nunta lor din septembrie 2003 a fost amânată şi, apoi, cuplul s-a despărţit oficial patru luni mai târziu.

ADVERTISING

Ambele vedete au trecut la alte relaţii, Lopez căsătorindu-se cu cântăreţul Marc Anthony în 2004, iar Affleck cu actriţa Jennifer Garner în 2005.

J Lo s-a despărţit de Anthony în 2011, în timp ce Affleck şi Garner şi-au anunţat despărţirea în 2015.

În aprilie 2021, fanii s-a bucurat când cei doi au fost văzuţi ieşind împreună în Los Angeles. Lopez și Affleck s-au logodit un an mai târziu.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇