Vedetele ajută Ucraina: Ben Affleck și Jennifer Lopez se implică, Rolls Royce-ul lui Freddie Mercury e scos la licitație (Foto)

Vedetele ajută Ucraina: Ben Affleck și Jennifer Lopez se implică, Rolls Royce-ul lui Freddie Mercury e scos la licitație (Foto)

Numeroase vedete s-au mobilizat încă de la începutul războiului din Ucraina pentru a ajuta armata, autoritățile de la Kiev și poporul ucrainean în fața bombelor rușilor.

Cel mai recent au făcut-o Ben Affleck și Jennifer Lopez, care au purtat marți discuții cu șeful biroului președintelui Ucrainei, Andriy Yermak.

Potrivit reprezentanților Biroului prezidențial, Yermark a subliniat că este important să se mențină un nivel ridicat de atenție la ceea ce se întâmplă în Ucraina și că „celebritățile" pot contribui la realizarea acestui lucru.

ADVERTISING

„Andriy Yermak a discutat cu Ben Affleck despre modalitățile de a oferi un sprijin și mai mare Ucrainei și cetățenilor săi în timpul acestor încercări", au explicat oficialii ucraineni.

Discuțiile au fost purtate în format de video-conferință, iar Administrația Prezidențială de la Kiev a precizat că actorul a fost invitat să viziteze Ucraina atunci „când va dori".

O altă vedetă care se implică este artistul pop ucrainean Andrii Mihailovici Danilko, cunoscut drept Verka Serdiucika. Acesta a anunțat că își vinde Rolls Royce-ul său din 1974, care a aparținut solistului formației Queen, Freddie Mercury, pentru a strânge bani pentru centrul de reabilitare „Superhumans" din Kiev

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Artistul a declarat că mașina sa va fi vândută prin licitație la Sotheby's, pe 5 noiembrie.

Danilko a spus că a cumpărat la un moment dat această mașină emblematică pentru a o dărui Muzeului Queen sau pentru a face parte dintr-o expoziție majoră în Ucraina.

Dar acum el a decis ca banii din vânzarea mașinii argintii să meargă în scopuri caritabile.

Danilko a reprezentat Ucraina la Concursul Muzical Eurovision 2007 cu melodia Dancing Lașa Tumbai și este recunoscut pentru aparițiile sale excentrice.

«Андрій Данилко продає Rolls-Royce Фредді Мерк’юрі на аукціоні Сотбі Артист вирішив пожертвувати всю суму від продажу...

Publicată de Verka Serduchka.ART pe Marţi, 1 noiembrie 2022

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇