Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez neagă că s-au despărțit, dar recunosc că au probleme UPDATE

Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez neagă că s-au despărțit, dar recunosc că au probleme <span style="color:#990000;font-size:100%;">UPDATE</span>

Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez şi fostul jucătorul de baseball Alex Rodriguez au rupt logodna, a informat presa americană vineri, lăsându-i în şoc pe fanii celor două vedete.

UPDATE Cei doi au negat, într-un final, aceste informații, dar au precizat că „rezolvă unele lucruri” în relaţia lor, relatează EFE.

Potrivit unui purtător de cuvânt al cuplului, logodna nu a fost întreruptă şi planurile de nuntă sunt menţinute pentru ceea ce ar fi cea de-a patra căsătorie pentru "J-Lo", care a divorţat de cântăreţul Marc Anthony în 2014, şi a doua pentru Rodriguez, cunoscut ca "A-Rod".

ADVERTISING

Anterior, presa americană relata că "JLo", în vârstă de 51 de ani, şi Alex Rodriguez, în vârstă de 45 de ani, erau într-o relaţie de patru ani şi tocmai cumpăraseră împreună o casă evaluată la 40 de milioane de dolari în Miami, Florida (sud-est), anul trecut.

Cântăreaţa şi actriţa se află în Republica Dominicană pentru o filmare. Ea recomanda vineri pe Instagram urmăritorilor ei să "găsească un motiv bun pentru a râde astăzi".

Fostul jucător de baseball a postat pe aceeaşi reţea de socializare o fotografie cu el pe o barcă, în largul Miami.

ADVERTISING

Deşi mulţi fani au fost uimiţi, presupusa despărţirea nu i-a surprins pe toţi. "Ne aşteptam la asta de mult timp", a declarat o sursă anonimă pentru revista People.

Citește și alte știri din categoria Monden:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇