O actriță franceză s-a dezbrăcat pe scena Premiilor César în semn de protest (Video)

O actriță franceză s-a dezbrăcat pe scena Premiilor César în semn de protest (Video)

Protest la Premiile César 2021, care au avut loc vineri seară, în sala Olympia din Paris: actrița franceză Corinne Masiero – cunoscută în țara noastră pentru rolul principal din serialul „Căpitanul Marleau”, difuzat de DIVA – s-a dezbrăcat pe scenă în semn de protest.

Vedeta și-a exprimat astfel nemulțumirea față de faptul că autoritățile nu au sprijinit suficient sectorul cultural din Hexagon în timpul pandemiei, transmite BBC News.

Actrița a pășit pe scenă îmbrăcată într-un costum de măgar, iar pe dedesubt avea o rochie care arăta ca și când ar fi fost pătată de sânge.

ADVERTISING

Ea trebuia să prezinte nominalizații pentru „Cel mai bun costum”, așa că a profitat de ocazie și s-a dezbrăcat pentru ca să dezvăluie mesajul ”fără cultură nu avem viitor” scris pe pielea din zona pieptului și a stomacului.

Ulterior, s-a întors cu spatele și i s-a adresat direct premierului Franței, Jean Castex, căruia i-a transmis mesajul: „dă-ne artele înapoi, Jean!”

Atenție: video explicit!

În Franța, numeroase restricții au vizat sectorul cultural, astfel că s-a ajuns în situația în care oamenii pot merge la mall-uri, dar nu și la cinematografe sau teatre.

ADVERTISING

Marele câștigător al Premiilor César 2021

Lungmetrajul "Adieu les cons", regizat de Albert Dupontel, a câştigat premiul la categoria "cel mai bun film", precum şi la categoria "cel mai bun regizor" (Albert Dupontel). De asemenea, a primit distincțiile pentru "cel mai bun actor în rol secundar" (Nicolas Marie), "cel mai bun scenariu original", "cea mai bună imagine", "cele mai bune decoruri" şi Premiul Cesar al liceenilor.

Filmul câştigător spune povestea unei femei care află că a dezvoltat o maladie autoimună în stadiu terminal şi care încearcă să îl găsească pe fiul ei născut în perioada adolescenţei - la care a renunţat imediat după naştere la presiunea familiei - cu ajutorul unui bărbat care suferă de o stare acută de extenuare psihică şi a unui arhivist orb.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇