Jandarmeria nu l-a amendat numai pe Gheboasă, după Untold. Au fost sancționați și Paraziții și Macanache

Jandarmeria nu l-a amendat numai pe Gheboasă, după Untold. Au fost sancționați și Paraziții și Macanache

Alți patru artiști care au concertat la festivalul Untold au fost amendați de jandarmi. Precizarea de joi vine după ce trapperul Gheboasă a acuzat o discriminare.

Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca a anunțat că, în urma analizării imaginilor și înregistrărilor video din timpul festivalului Untold, alți patru artiști au fost amendați pentru că „au prezentat în concert cântece cu versuri care conțin un limbaj vulgar, licențios sau rasist”.

Cele 4 persoane au fost sancționate cu amendă în valoare de 1.000 de lei fiecare, pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

ADVERTISING

Potrivit unor surse citate de Cluj24, printre cei sancționați se numără Cătălin Ștefan Ion – Cheloo și Bogdan Ionuț Pastacă – Ombladon de la Paraziții, dar și Macanache – Constantin-Bogdan Dinescu.

Amenzile au fost aplicate în aceeași zi în care a fost amendat și Gheboasă, cu aceeași sumă.

„În continuare, ne reafirmăm angajamentul de a proteja drepturile și libertățile individuale ale tuturor persoanelor, indiferent de categoria socială sau etnică, atâta timp cât acestea respectă prevederile legale”, au transmis jandarmii.

ADVERTISING

Trapperul Gheboasă a stârnit mari controverse la Untold după ce a folosit versuri obscene, pe care mii de tineri le-au fredonat, chiar dacă conţineau mesaje rasiste sau sexiste.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇