Înainte de marele concert, solistul Coldplay, Chris Martin, a ieșit la plimbare prin Cișmigiu (Video)

Înainte de marele concert, solistul Coldplay, Chris Martin, a ieșit la plimbare prin Cișmigiu (Video)

Solistul trupei britanice Coldplay a ieșit la plimbare, miercuri, prin parcul Cișmigiu din București, înaintea concertului de pe Arena Naţională, o premieră în România pentru trupa britanică.

În jurul orei 17:00, Chris Martin a fost surprins la ghereta cu înghețată din Cişmigiu, amplasată chiar lângă șantierul în lucru deschis în parc.

Chris Martin și-a scos șapca în fața vânzătorului, în semn de salut, iar apoi a așteptat ca persoana cu care se afla, cel mai probabil un membru al staff-ului, să aleagă o înghețată din combina frigorifică.

ADVERTISING

Imaginile au fost prezentate de Antena3:

Solistul Coldplay, Chris Martin, a ieșit la plimbare prin parcul Cișmigiu din București

Ieri, în ziua când au ajuns la Bucureşti, membrii trupei Coldplay au publicat pe contul de Instagram un videoclip de câteva secunde cu unul dintre artiştii stradali de pe strada Lipscani din Centrul Vechi al Capitalei.

Bărbatul interpretează celebra melodie italiană „Caruso”de Lucio Dalla. Clipul a fost marcat cu o inimioară, semn că trupa a fost impresionată de momentul artistic live.

Coldplay este pentru prima dată în România, unde urmează să susţină două concerte (miercuri şi joi), în cadrul Turneului Music Of The Spheres.

ADVERTISING

Formația britanică este cunoscută pentru că militează pentru un mediu curat și a reușit să reducă emisiile de carbon cu 59% în timpul turneului muzical „Music of the spheres” prin diferite metode: folosirea unui ring de dans care generează curent de la fanii care dansează la concerte, biciclete care se încarcă în timp ce pedalezi, panouri solare.

În plus, formația a plantat câte un copac pentru fiecare bilet vândut la concerte pe care le-a susţinut în Europa.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇