Imaginea zilei: Trei pesediști de top la Ferrari

Imaginea zilei: Trei pesediști de top la Ferrari

Premierul Marcel Ciolacu, Alfred Simonis, președintele Camerei Deputaților, și Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor și Infrastructurii, au fost prezenți, miercuri seara, la premiera filmului „Ferrari”, la cinematograful mall-ului din Băneasa.

Cei trei s-au întâlnit şi au dat mâna cu Piero, moștenitorul imperiului Ferrari.

Imaginea cu cei trei pesedişti a fost postată pe pagina de Facebook OnRecord.

418179779_1093699598268128_5715921722818641699_n
Foto: Facebook/OnRecord 

Piero Ferrari și soția lui, românca Romina Gingașu, au venit în România special pentru acest eveniment.

ADVERTISING

Filmul transpune o perioadă grea și importantă din viața lui Enzo Ferrari, iar acțiunea se petrece în 1957. Protagonistul este interpretat de Adam Driver, cel care a jucat și rolul lui Maurizio Gucci în filmul „Casa Gucci”. Filmul este regizat de Michael Mann, de patru ori nominalizat la Oscar.

"Ideea filmului a venit de la Michael Mann, acum 25 de ani, însă, în final, s-a finalizat în momentul în care a avut un buget impresionant și pe Adam Driver și Penélope Cruz. Filmul este absolut o capodoperă.

ADVERTISING

În film este vorba despre cel mai greu an din viața lui Enzo Ferrari, an în care au murit 11 persoane în accidentul de la Mille Miglia, an în care s-a descoperit că Pierro există… e un pic de dramă”, a declarat Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari, în emisiunea „La Măruță” de la ProTV.

Ferrari - Trailer Oficial Limba Română

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇