Furie în Hong Kong, după ce Nicole Kidman a fost scutită de carantina Covid: Este dezgustător!

Furie în Hong Kong, după ce Nicole Kidman a fost scutită de carantina Covid: Este dezgustător!

Cetățenii din Hong Kong sunt revoltați după ce actriţa australiană Nicole Kidman a primit din partea guvernului o scutire de carantină la sosirea în ţară, în timp ce toți ceilalți trebuie să respecte de joi de la miezul nopții reguli mult mai stricte.

Scutirea i-a fost acordată pentru a-i permite să participe la filmările serialului de televiziune „The Expats” produs de Amazon, a informat site-ul de ştiri HK01, o decizie care contrastează puternic cu cele până la trei săptămâni de carantină obligatorie la un hotel pentru rezidenţii care intră în Hong Kong.

ADVERTISING

Guvernul din Hong Kong nu a răspuns imediat la o solicitare din partea Reuters de a comenta în legătură cu acest subiect.

Vedeta de la Hollywood, în vârstă de 54 de ani, a fost văzută la cumpărături şi luând parte la filmări în fosta colonie britanică după sosirea sa din Sydney săptămâna trecută, conform HK01.

Hong Kong a instituit unele dintre cele mai severe restricţii anti-COVID-19 la intrarea pe teritoriul său. Persoanele care sosesc în Hong Kong din ţări considerate cu "risc ridicat" trebuie să respecte o carantină obligatorie timp de 21 de zile într-un hotel desemnat, chiar şi de către cei care sunt vaccinaţi.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Măsurile i-au adus pe mulţi rezidenţi în imposibilitatea de a-şi vizita rudele şi de a călători în străinătate timp de aproape doi ani, provocând reacţii de nemulţumire online în legătură cu scutirea de carantină acordată actriţei.

"Deci avem rezidenţi din Hong Kong care nu se pot întoarce dacă nu sunt vaccinaţi (şi chiar şi atunci cu 2-3 săptămâni de carantină), însă Nicole Kidman poate intra aşa? Este dezgustător!", a scris un internaut numit @WhovianBooknerd.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇