Fiul lui John Lennon a cântat în premieră Imagine. Pentru refugiații ucraineni, și-a încălcat promisiunea (Video)

Fiul lui John Lennon a cântat în premieră Imagine. Pentru refugiații ucraineni, și-a încălcat promisiunea (Video)

Fiul lui John Lennon, Julian, și-a încălcat promisiunea și a interpretat, pentru prima oară, legendarul cântec al tatălui său, Imagine.

El speră că poate contribui, în acest fel, la oprirea războului.

"Războiul din Ucraina este o tragedie inimaginabilă… Ca om și ca artist m-am simțit obligat să reacționez în cel mai bun mod în care pot să o fac. Așa că astăzi, pentru prima dată în istorie, am interpretat public cântecul tatălui meu, Imagine.

De ce acum, după toți acești ani? Am spus mereu că singurul motiv pentru care aș lua în considerare să cânt Imagine ar fi sfârșitul lumii. Dar și pentru că versurile reflectă dorința noastră colectivă pentru pace. Pentru că, prin acest cântec, suntem transportați într-un spațiu un dragostea și comuniunea ne devin realitate. Cântecul ne arată luminița de la capătul tunelului, la care sperăm cu toții.

ADVERTISING

Din cauza violențelor și crimelor care se desfășoară, milioane de familii au fost forțate să plece din casele lor, să caute azil. Fac apel la liderii lumii și la toți cei care cred în mesajul Imagine să fie alături de refugiații de pretutindeni", a scris Julian Lennon, pe contul său de Instagram, alături de videocilpul în care interpretează legendara piesă.

Acțiunea sa a făcut parte din evenimentul Stand Up For Ukraine, eveniment ce a reunit vedete și personalități din toată lumea și în cadrul căruia s-au strâns, sâmbătă, peste 10 miliarde de euro.

ADVERTISING

Război în Ucraina, Ziua 46 - Vezi desfășurarea evenimentelor

Julian Lennon Performs 'IMAGINE' for Global Citizen's Stand Up For Ukraine w/Nuno Bettencourt

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇