Fiica lui Putin merge foarte des în Occident şi ar avea un copil cu un Zelenski

Fiica lui Putin merge foarte des în Occident şi ar avea un copil cu un Zelenski

Una dintre fiicele lui Vladimir Putin ar avea o relaţie de lungă durată şi chiar un copil cu un anume Igor Zelenski. O investigație comună a publicației ruse independente iStories și a revistei germane Der Spiegel a scos la iveală detalii interesante despre viaţa privată a Katerinei Tikonova.

De la începutul campaniei sale militare împotriva Ucrainei, Vladimir Putin i-a criticat agresiv pe rușii pro-occidentali, al căror apetit pentru bucătăria și aerul european înseamnă că „mentalitatea lor este acolo, nu acasă, cu oamenii noștri”. Cu toate acestea, propria sa fiică pare să demonstreze acelaşi entuziasm pentru Europa de Vest ca al „scursurilor și trădătorilor” pe care i-a acuzat liderul de la Kremlin.

ADVERTISING

Potrivit înregistrărilor de zbor obținute de cele două publicații şi citate de The Guardian, fiica cea mică a lui Putin, Katerina Tikonova, a zburat la Munchen, în sudul Germaniei, de mai mult de 50 de ori între 2017 și 2019, călătorind cu avioane charter, cu sprijinul deplin al statului și în compania angajaților lui Putin din serviciul prezidențial de securitate.

Documentele consultate arată o serie de zboruri între Moscova și Munchen, din primăvara anului 2020, iar pe lista de pasageri se află şi o fetiță de doi ani – care ar putea fi o nepoată nerecunoscută anterior a președintelui rus – dar și Igor Zelenski, fost director al baletului de stat din München.

ADVERTISING

Jurnaliştii susţin că acest Zelenski ar fi partenerul Katerinei și tatăl copilului ei.

Fără nicio legătură cu președintele ucrainean cu același nume de familie, Igor Zelenski, în vârstă de 52 de ani, a fost un dansator apreciat la nivel internațional înainte de a deveni director artistic al Bayerisches Staatsballet în 2016.

El a renunțat la funcția sa pe 4 aprilie, invocând motive familiale, după ce a refuzat să condamne războiul de agresiune al lui Putin din Ucraina.

Zelenski face parte şi din consiliul de supraveghere al Fundației Patrimoniului Cultural Național din Rusia, care construiește un centru cultural în Crimeea.

ADVERTISING

O sursă anonimă de la baletul de stat bavarez a declarat pentru Der Spiegel că Zelenski este „cel mai probabil partenerul fiicei lui Putin”, înainte ca jurnaliştii să fi întrebat în mod special despre legăturile lui de familie.

Katerina Tikhonova, 35 de ani, ea însăși o fostă dansatoare, a fost căsătorită anterior cu Kirill Şamalov, cândva cel mai tânăr miliardar al Rusiei, dar cuplul s-a despărțit în 2018.

Katerina Tikhonova nu a dorit sa dea nicio reacţie referitoare la investigaţia Der Spiegel, iar jurnaliştii scriu că nu se ştie unde se află acum nici ea, nici Igor Zelenski.

Oficial, Putin are două fiice, Maria și Katerina Tihonova, din căsătoria cu Ludmila Putina, de care a divorțat în 2013. Katerina s-a născut la Dresda, în 1986, pe vremea când Putin lucra ca spion în Germania. Aceasta a studiat la universitățile din Moscova și St. Petersburg și are un master în matematică și fizică.

În comparație cu sora ei, Katerina Tikonova a fost mult mai mult în ochii publicului, mai ales datorită talentelor sale de dansatoare rock n' roll. Ea și partenerul ei au ajuns pe locul 5 la un concurs internațional din 2013.

KLIMOV Ivan - TIKHONOVA Ekaterina, Final - Acrobatic, Rock 'n' Roll-Main Class

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇