Câștigătorii Eurovision au lansat videoclipul cântecului, cu imagini din războiul din Ucraina (Video)

Câștigătorii Eurovision au lansat videoclipul cântecului, cu imagini din războiul din Ucraina (Video)

Kalush Orchestra, formația ucraineană care a câștigat Eurovisionul, a lansat duminică dimineață videoclipul oficial al piesei ”Stefania”, cu imagini din războiul care are loc în țara vecină.

Inițial, piesa ”Stefania” a grupului care amestecă muzica folk cu hip-hop-ul, a fost scrisă de solist ca un omagiu pentru mama sa, însă a devenit un imn al tuturor mamelor ucrainene care își protejează copiii de ororile războiului.

”Am dedicat odată acest cântec mamei mele, iar când a izbucnit războiul, cântecul a căpătat o mulțime de înțelesuri”, este mesajul solistului.

Videoclipul a fost filmat în orașele ucrainene care au fost atacate de invadatorii ruși și prezintă imagini dure ale conflictului.

ADVERTISING

Clipul are peste un milion de vizualizări în doar 10 ore, precum și 18.000 de comentarii, pe YouTube.

Kalush Orchestra - Stefania (Official Video Eurovision 2022)

Kalush Orchestra a câștigat ediția din 2022 a Eurovisionului. Ucraina a primit 192 de puncte de la juriile naționale, iar de la public 439 de puncte, cumulând un total de 631 de puncte.

„Vă mulțumim foarte mult. Această victorie este pentru Ucraina. Slava Ukraina!”, a fost mesajul celor de la Kalush Orchestra.

Trupa a folosit scena Eurovisionului pentru a făce un apel către lume: „Ajutați Ucraina, Mariupol, ajutați Azovstal acum!”.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇