Cadou inedit de Ziua Îndrăgostiților: un ursuleț, dar nu de pluș

Cadou inedit de Ziua Îndrăgostiților: un ursuleț, dar nu de pluș

Cei care nu mai știu ce cadou să-i cumpere persoanei iubite de Ziua Îndrăgostiților pot încerca anul acesta o reinterpretare a clasicului ursuleț de pluș: varianta în carne și oase!

Sigur că nu se pot cumpăra urși adevărați, cel puțin nu în România, dar se pot „adopta” de la Sanctuarul Libearty din Zărnești.

Este vorba despre urșii Arden, Bim și Bam, Bruni, Enoch, Kenya, Maxie și Pupa, care sunt cazați în rezervația de urși Libearty de lângă Brașov și care trebuie să mănânce și ei, la propriu.

„Iubirea voastră este unică așa că dăruiește-i persoanei dragi un cadou unic. Un urs! Donația ta ne ajută să le oferim adăpost, hrană corespunzătoare și tratamentele necesare, iar persoana dragă devine și ea protector al animalelor. Implică-te! Donează și susține urșii din Sanctuarul Libearty”, este mesajul Asociației Milioane de Prieteni, care se ocupă de adăpostul din Zărnești, unde urșii salvați din captivitate primesc șansa de a-și trăi liniștiți restul zilelor.

v2_ro
Foto: Sanctuarul de Urși Libearty Zărnești

Cei interesați de un cadou inedit pot cumpăra de pe site un certificat de adopție, personalizat cu numele persoanei iubite și cel al ursului pe care îl ajută. Acesta costă 300 de lei, bani care vor fi donați către Sanctuarul de Urși Libearty, pentru îngrijirea blănoșilor.

ADVERTISING

Există și varianta în care poți câștiga un astfel de certificat de adopție, absolut gratuit, dacă intri într-un concurs organizat pe pagina de Facebook Brașov Tourism App.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇