Alec Baldwin a împuşcat doi membri ai echipei de filmare, unul a murit

Alec Baldwin a împuşcat doi membri ai echipei de filmare, unul a murit

Actorul american Alec Baldwin a împușcat doi membri ai echipei în timpul filmărilor la noua sa peliculă „Rust”.

El a tras cu un pistol de recuzită, așa cum prevedea scenariul, dar acest pistol nu trebuia să fie încărcat cu muniţie letală. Este vorba despre un pistol de secol XIX, care ar fi trebuit să aibă gloanțe oarbe.

O femeie a murit și un bărbat a fost rănit în urma accidentului, pe platoul filmului din statul american New Mexico, potrivit unei declarații a biroului şerifului din Santa Fe, citată de CNN.

ADVERTISING

Victima a fost identificată drept Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani. Ea a fost transportată la spital cu elicopterul și declarată decedată de personalul medical de la Spitalul Universitar din New Mexico.

Cealaltă victimă este regizorul Joel Souza, în vârstă de 48 de ani, care a fost şi el dus la Centrul Medical Regional Christus St. Vincent cu ambulanţa. pentru îngrijiri. Detalii despre starea lui nu au fost făcute publice.

„Potrivit anchetatorilor, se pare că scena filmată a implicat folosirea unei arme de foc de recuzită şi aceasta s-a descărcat. Detectivii investighează cum și ce tip de proiectil a fost tras”, se arată într-un comunicat al autorităților.

ADVERTISING

Incidentul s-a produs joi, în jurul orei 13:50. ora locală, la Bonanza Creek Ranch, o locaţie de producţie aflată la sud de Santa Fe.

1 dead, 1 hospitalized after prop gun misfires on set of Alec Baldwin film in Santa Fe

A woman was killed and a man was injured after a prop gun misfired on the set of an Alec Baldwin movie filming in Santa Fe. Giuli Frendak has the latest: http://kob.fyi/dj338

Publicată de KOB 4 pe Joi, 21 octombrie 2021

„Rust” este un film western, a cărui acţiune are loc în anii 1880 şi care îi are în distribuție pe Baldwin, Travis Fimmel și Jensen Ackles. Este scris şi regizat de Joel Souza, cu Alec Baldwin în calitate de coproducător şi în rolul unui rebel, Harland Rust, care vine în ajutorul nepotului său de 13 ani, condamnat la spânzurătoare pentru crimă.

ADVERTISING

Biroul șerifului a precizat că ancheta „rămâne deschisă și activă” și nu au fost depuse acuzații.

O fotografie postată joi dimineaţă pe contul de Instagram al lui Alec Baldwin (foto sus) pare să-l arate la locurile de filmare a westernului.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇