A apărut trailerul documentarului pe care Sean Penn l-a făcut în Ucraina și e spectaculos (Video)

A apărut trailerul documentarului pe care Sean Penn l-a făcut în Ucraina și e spectaculos (Video)

Primul trailer al documentarului „Superpower”, care prezintă războiul din Ucraina, a fost lansat. Premiera filmului va avea loc pe 18 septembrie.

Trailerul producției pe care Sean Penn a realizat-o în Ucraina include secvențe intense de război și momente importante din activitatea liderului de la Kiev, Volodimir Zelenski, care conduce apărarea împotriva invaziei ruse.

Actorul și regizorul american în vârstă de 63 de ani a început filmările pentru această producție în 2021, cu câteva luni înaintea începerii războiului, cu intenția de a analiza modul în care Zelenski, un fost actor de comedie, a devenit președintele Ucrainei, relatează Kyiv Post.

ADVERTISING

Proiectul a luat, însă, o altă direcție odată cu începerea războiului. Prima discuție cu Zelenski a avut loc într-un buncăr, în ziua în care Rusia a lansat primul atac masiv cu rachete asupra Kievului, astfel că documentarul s-a transformat într-o analiză a spiritului țării, a poporului și a liderului ei.

Superpower | Official Trailer 🔥September 18 🔥Sean Penn | Ukraine | Paramount+ Documentary

Penn a călătorit de șapte ori în Ucraina pentru această producție. "Superpower" include secvențe de la întâlnirile regizorului cu trupele de pe front și cu civilii afectați de război, dar și discuțiile pe care acesta le-a avut cu președintele Ucrainei.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Filmul va fi lansat luni, 18 septembrie, pe Paramount+.

T.D.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇