4 ani de închisoare pentru unul dintre răpitorii câinilor lui Lady Gaga

4 ani de închisoare pentru unul dintre răpitorii câinilor lui Lady Gaga

Unul dintre cei trei bărbaţi acuzaţi că a agresat violent un angajat al cântăreţei Lady Gaga pentru a-i răpi câinii vedetei a fost condamnat la patru ani de închisoare, miercuri, la Los Angeles.

citizen

Jaylin Keyshawn White, de 20 de ani, a pledat vinovat. El a recunoscut că a făcut parte din grupul care l-a împuşcat pe Ryan Fischer, atunci când acesta se plimba cu cei trei câini, la Hollywood, în februarie 2021. 

Imaginile de pe camerele de supraveghere arată doi bărbaţi care coboară dintr-o maşină lângă angajatul cântăreţei, înainte de a-i trage un glonţ în piept, potrivit AFP. 

Indivizii i-au luat pe cei doi câini, Koji şi Gustav, şi au fugit lăsându-l pe Ryan Fischer prăbuşit, cu răni grave. 

citizen

Al treilea câine, Miss Asia, a fugit, dar s-a întors şi s-a ghemuit lângă cel care îl plimba. 

La vremea respectivă, Lady Gaga a oferit o recompensă de 500.000 de dolari pentru câinii ei. 

O femeie i-a adus înapoi, spunând că i-a găsit legaţi de un stâlp, înainte de a fi arestată. Potrivit poliţiştilor, ea avea o relaţie cu tatăl unuia dintre agresori şi a fost desemnată să ia recompensa în numele lor. 

Cei trei suspecţi au fost acuzaţi de tentativă de crimă şi de furt, în aprilie 2021. 

citizen

Unul dintre ei, autorul atacului, a fost eliberat din greşeală în aprilie, ca urmare a unei erori administrative. De atunci, autorităţile îl caută şi au oferit 5.000 de dolari recompensă pentru orice informaţie care să ducă la prinderea lui.

Lady Gaga este foarte ataşată de câinii ei, care o însoţesc frecvent la evenimente publice şi cu care publică fotografii pe reţelele de socializare. 


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇