Temperaturi ridicate și ploi puține Prognoza meteo până la jumătatea lunii octombrie

Temperaturi ridicate și ploi puține Prognoza meteo până la jumătatea lunii octombrie

Temperaturile vor fi mai ridicate decât este normal pentru această perioadă în următoarele 4 săptămâni. Potrivit ANM, va ploua puțin, mai ales în sud și sud-vest.

Săptămâna 18 – 25 septembrie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în extremitatea de nord-est și de vest a țării. Cu excepția extremității de nord-vest a țării, unde regimul pluviometric va fi local excedentar, canțitățile de precipitații vor fi deficitare, mai ales în regiunile sudice și sud-vestice

ADVERTISING

Săptămâna 25 septembrie - 2 octombrie

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile extracarpatice. Cantitățile de precipitații vor avea o tendință spre deficit în toate regiunile, dar mai ales în cele vestice și sud-vestice.

Săptămâna 2 - 9 octombrie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sudice și sud-vestice. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

ADVERTISING

Săptămâna 9 - 16 octombrie

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇