Se strică vremea: Cod galben de ploi pentru mare parte din țară. Cum e la Bucureşti

Se strică vremea: Cod galben de ploi pentru mare parte din țară. Cum e la Bucureşti

Administrația Națională de Meteorologie a emis, luni, o atenționare de tip cod galben de ploi pentru mare parte din țară.

Atenționarea intră în vigoare luni la ora 15:00 și expiră marți la ora 18:00.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

În intervalul menționat, instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată, la început în Banat, Crișana, Maramureș, apoi și în vestul și nordul Olteniei, Transilvania, nord-vestul și nordul Munteniei, precum și în cea mai mare parte a Moldovei.

Meteorologii informează că vor fi perioade cu averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, vijelii și grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși 25…35 l/mp și izolat 50…60 l/mp.

Vântul va avea intensificări la munte, cu viteze mai mari pe creste (rafale de peste 85…95 km/h), iar local și temporar și în vest și în nord-est (rafale în general de 50…60 km/h).

Foto: Administrația Națională de Meteorologie

Cum va fi vremea în Capitală

În București, vremea va fi deosebit de caldă luni. Cerul va fi temporar noros, dar de marți după amiază probabilitatea pentru
averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului va fi în creștere.

Luni, temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar marți se va situa în jurul a 27 de grade. Temperatura minimă va fi de 17…18 grade.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


Bună sau rea, noi îți spunem în fiecare zi cum e vremea. Merităm un like? 👇 Mulțumim. 🙂