Se încălzește vremea. În octombrie vom avea temperaturi chiar mai ridicate decât cele normale

Se încălzește vremea. În octombrie vom avea temperaturi chiar mai ridicate decât cele normale

După ce în ultimele zile a fost mai frig decât era normal pentru această perioadă, vremea începe să se încălzească.

Astfel, săptămâna viitoare și în luna octombrie vom avea temperaturi peste cele normale, anunță Administraţia Naţională de Meteorologie.

26 septembrie - 3 octombrie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României, mai ales în regiunile sud-estice. Precipitațiile vor fi slabe cantitativ în regiunile vestice, nord-vestice și local în cele centrale.

3 – 10 octombrie

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile extracarpatice. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

10 – 17 octombrie

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Și cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cel normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.

17 – 24 octombrie

Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în regiunile extracarpatice. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi în general apropiate de cele normale, în toate regiunile.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇