Cum sa te îmbraci la modă în această toamnă. Ce nu trebuie să îți lipsească din garderobă

Cum sa te îmbraci la modă în această toamnă. Ce nu trebuie să îți lipsească din garderobă

Toamna își face deja simțită prezența, temperaturile au devenit mult mai scăzute, ploile sunt din ce în ce mai prezente, astfel că și garderoba de zi cu zi trebuie adaptată noilor condiții meteo. 

Însă, deși în sezonul rece al anului ești nevoită să porți mai multe straturi de haine care, nu de puține ori, par că nu arată tocmai bine, există metode prin care acestea pot fi aranjate și asortate într-un mod în care vei arată absolut fabulos! 

Dacă și tu te numeri printre persoanele care îți doresc să arate superb și în această perioadă a anului, când afară este mult mai frig iar hainele subțiri și vaporoase ies din calcul, atunci materialul următor este pentru tine! Vei afla cum să te îmbraci la modă în sezonul rece, dar și ce piese vestimentare nu trebuie să îți lipsească din garderobă pentru a putea crea ținute superbe. 

ADVERTISING

Iată cum poţi arată senzaţional în această toamnă

În primul rând, așa cum sfătuiesc chiar și designerii de top, pentru a arăta bine va trebui să porți haine care te avantajează și stau foarte bine pe tine, indiferent de tendințele modei. Este în regulă să urmezi trendurile, însă nu trebuie ca acestea să fie rigide, le poți adapta stilului tău, felului tău de a te îmbrăca, mai ales că știi deja ce ți se potrivește. Așadar, trendul în moda este important, dar aplicat în funcție de particularitățile corpului tău. 

ADVERTISING

De exemplu dacă ai câteva kilograme în plus, o rochie mulată sau un crop top nu se vor așeza senzațional, în schimb o ținută formată dintr-o fustă din tul midi, purtată cu o pereche de botine de damă de la Adona.ro și un pulover de cașmir sau lână va arăta spectaculos.

3 obiecte vestimentare pe care trebuie să le ai în garderobă toamna aceasta

  • Puloverele. Colorate, versatile, pufoase, călduroase și perfecte pentru orice siluetă, acestea sunt piesa de bază în garderoba unei femei (chiar și a unui bărbat) din sezonul rece. Mai mult decât atât, le poți combina cu fuste (lână, stofă, voal, tul, mătase, piele), jeans, pantaloni de stofă sau chiar și cu colanți. 
  • Ghetele. Perioada sandalelor a apus, așadar este momentul să investești în ghete și botine de toamnă, perfecte pentru temperaturile scăzute și vremea ploioasă. În plus, acestea vor arăta senzațional în orice combinație îți dorești să creezi. 
  • Tricourile. Deși sunt o piesă vestimentară pe care o porți, preponderent, în sezonul cald, tricourile sunt extrem de versatile și poți crea cu ajutorul lor tot felul de ținute interesante. În plus, se găsesc într-o mare varietate de culori și modele ceea ce le face aproape de neprețuit. Mai mult decât atât, pot fi combinate foarte ușor atât cu fuste, cât și cu pantaloni, pot fi purtate cu jachete și hanorace, dar chiar și cu sarafane casual. 
ADVERTISING

Așadar, dacă îți dorești să te îmbraci la modă în sezonul rece, ține cont de sfaturile de mai sus și pune-ți imaginația la treabă, doar așa vei reuși să realizezi outfituri superbe, cu care vei fi mereu admirată!