Trei miniștri s-au plimbat cu microbuzul electric prin București. Anul acesta se lansează și Rabla Plus pentru microbuze (Foto)

Trei miniștri s-au plimbat cu microbuzul electric prin București. Anul acesta se lansează și Rabla Plus pentru microbuze (Foto)
un proiect spotmedia.ro
realizat cu sprijinul
Konrad Adenauer Stiftung

Miniștrii Mediului, Dezvoltării și Finanțelor, Tanczos Barna, Cseke Attila și Adrian Câciu, s-au întors de la ședința de guvern de joi cu un microbuz electric.

„Nu doar astăzi, dar în fiecare zi mă deplasez doar cu mașină electrică în București”, afirmă ministrul Mediului.

microbuz electric

„Astăzi (joi – n.r.ed) ne-am întors cu Cseke Attila și Adrian Câciu de la ședința de guvern cu una dintre mașinile finaliste ale concursului Best Electric Car România 2023”, scrie pe Facebook Tanczos Barna.

image-5

Ministrul are de gând să lanseze în acest an un program Rabla și pentru microbuze electrice.

ADVERTISING

„Viitorul aparține transportului verde, astfel că susținem achiziția de mașini electrice prin Rabla Plus, iar anul acesta vom lansa un program și pentru microbuze electrice și încurajăm transportul în comun, mersul pe bicicletă sau pe jos, nu doar în Vinerea Verde.

Guvernul, UDMR are ca obiectiv dezvoltarea infrastructurii de încărcare pentru mașini electrice: asta facem la Ministerul Dezvoltării și la MMAP”, adaugă ministrul Mediului.

Cseke Tánczos Barna

Tánczos Barna electric

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇