Plaja unde a avut loc festivalul “Beach, please” a rămas plină de gunoaie. Amendă de la Garda de Mediu (Foto)

Plaja unde a avut loc festivalul “Beach, please” a rămas plină de gunoaie. Amendă de la Garda de Mediu (Foto)

Organizatorul festivalului “Beach, please” de la Costineşti a fost amendat de Garda de Mediu Constanţa cu 20.000 de lei, deoarece plaja pe care au avut loc concertele era plină de gunoaie la două săptămâni de la încheierea evenimentului muzical.

image-147

Garda de Mediu a anunţat joi, că sectoarele de plajă Obelisc şi 10 Steaguri din Costineşti erau pline de gunoaie săptămâna trecută. 

“Frumuseţea mării şi a plajei a fost umbrită de nepăsarea miilor de participanţi la festival, iubitori de muzică, mare şi plajă la Costineşti! 

ADVERTISING

După două săptămâni de la încheierea evenimentului muzical, mai exact în data de 12 mai 2023, comisarii au constatat că starea de salubrizare pe sectorul de plajă Obelisc şi 10 Steaguri este necorespunzătoare.

image-148

Garda de Mediu Constanţa a sancţionat organizatorul festivalului desfăşurat în perioada 23.04-30.04.2023 pe plaja din Costineşti, cu amendă de 20.000 de lei”, a transmis Garda de Mediu.

Sursa citată a precizat că între timp gunoaiele au fost strânse de pe plajă, iar aceasta a fost predată în condiţii optime către Apele Române.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

*Fotografii: Facebook/Garda de Mediu Constanța

Iată şi cum reacţionează organizatorii festivalului “Beach, please” după amenda Gărzii de Mediu


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇