Patru maşini de gunoi şi deşeuri, adunate într-o singură zi de pe plaje de către voluntari

Patru maşini de gunoi şi deşeuri, adunate într-o singură zi de pe plaje de către voluntari

Sute de voluntari, printre care şi elevi de la Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale, au participat în acest week-end la o acţiune de ecologizare a plajelor din Constanţa, Mamaia, Mangalia şi Saturn, de unde au adunat, în doar o zi, patru maşini cu deşeuri reciclabile şi gunoi.

Conform datelor făcute publice duminică după amiază de Ministerul Mediului, la acţiunea de ecologizare a plajelor organizată de Ziua Internaţională a Mediului şi de Ziua Apelor Române au participat peste 350 de voluntari.

ADVERTISING

Pe 5 iunie s-au colectat 4 mașini de gunoi şi deşeuri reciclabile de pe plajele din Constanţa, Mamaia, Mangalia şi Saturn.

Azi, 6 iunie, şcolile din Mangalia participante în proiect s-au reîntâlnit pe plajă (foto) pentru acţiuni de colectare a deşeurilor şi activităţi educative şi distractive.

Alături de CSR Nest, MMAP şi ceilalţi parteneri - Apele Romane Dobrogea-Litoral, Forţele Navale Române, şcolile din Constanţa şi Mangalia, companii private - copiii, profesorii şi părinţii au arătat ca plaja nu este un loc potrivit pentru abandonat gunoaie”, a transmis Ministerul Mediului pe pagina de Facebook a instituţiei.

Peste 350 de voluntari, inclusiv elevi de la Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale au sărbătorit Ziua...

Publicată de Ministerul Mediului - România pe Duminică, 6 iunie 2021

Sâmbătă, de Ziua Mediului, ministrul Tánczos Barna a participat la o acţiune de ecologizare a unui lac de acumulare din judeţul Braşov, unde a fost pusă în funcţiune o ambarcaţiune electrică destinată colectării deşeurile din ape.

ADVERTISING

Și alți politicieni sau lideri de opinie au marcat Ziua Internațională a Mediului adunând deșeuri reciclabile și diverse gunoaie aruncate pe spațiul public.

De Ziua internațională a mediului, care este marcată astăzi, am mers pentru câteva ore pe malul Nistrului, la Vadul lui...

Publicată de Maia Sandu pe Sâmbătă, 5 iunie 2021

Ieri, chiar de Ziua Mondială a Mediului Înconjurător, am fost în comuna Giroc alături de câțiva colegi și alți voluntari...

Publicată de Raoul Trifan pe Duminică, 6 iunie 2021

Citește mai multe despre:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇