Ordin pentru omorârea cocoșilor de munte: Pentru fiecare fiinţă, ministrul Tanczos Barna găseşte motiv să fie ucisă

Ordin pentru omorârea cocoșilor de munte: Pentru fiecare fiinţă, ministrul Tanczos Barna găseşte motiv să fie ucisă

ONG-ul de mediu Agent Green avertizează că un ordin al ministrului Mediului, Tanczoz Barna, dă undă verde pentru uciderea a 239 de cocoşi de munte.

„Ursul este periculos, căprioarele devorează pădurea, mistreţii răspândesc boli, vulpile sunt şirete, ciocârlia cântă prea tare, caprele negre ne dau cu bolovani în cap. Pentru fiecare fiinţă, ministrul Tanczos Barna găseşte motiv să fie ucisă de gloanţele vânătorilor care îl susţin în poziţie.

Dar cocoşul de munte, săracul, cu ce a greşit de a ajuns în noul ordin de ministru pentru a fi executat? Abia mai sunt câţiva pe ici pe colo, după ce habitatul său din imediata vecinătate a golurilor alpine a fost devastat în întreaga ţară”, au scris reprezentanţii agent Green pe Facebook.  

Potrivit acestora, ordinul prevede ca vor fi ucişi 239 de cocoşi de munte chiar toamna aceasta.  

„Dar avem, oare, atâţia? Şi, poate mai mult decât nebunia ministrului, ne deranjează liniştea publicului pe care Guvernul are grijă să îl ţină ocupat cu alte subiecte”, au mai transmis reprezentanţii ONG-ului.  

Aceştia distribuie din nou petiţia pentru demiterea ministrului Mediului. Iniţiativa a strâns până acum 17.505 semnături.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇