5 minute! Atât de rapid s-a epuizat bugetul pentru Casa Verde Fotovoltaice 2023 - regiunea Nord-Est

5 minute! Atât de rapid s-a epuizat bugetul pentru Casa Verde Fotovoltaice 2023 - regiunea Nord-Est
un proiect spotmedia.ro
realizat cu sprijinul
Konrad Adenauer Stiftung

Înscrierile pentru Regiunea Nord-Est în Programul Casa Verde Fotovoltaice 2023 s-au finalizat în cinci minute.

Astfel, au fost înscrise aproape 14.000 de persoane fizice din judeţele Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui.

Potrivit Ministerului Mediului, luni, la ora 10:00, a început sesiunea de înscriere a persoanelor fizice în cadrul Programului Casa Verde Fotovoltaice 2023, pentru Regiunea Nord Est.

Bugetul de 279.480.000 de lei alocat acestei regiuni a fost rezervat integral în primele cinci minute, prin înscrierea unui număr de 13.974 de persoane fizice.

ADVERTISING

“Mă bucur că şi de această dată interesul solicitanţilor faţă de acest program a fost la fel de mare ca şi în cele două sesiuni anterioare. Îmi doresc şi mă voi asigura că înscrierile pentru sesiunile viitoare se vor desfăşura în cele mai bune condiţii, ca şi până acum”, a declarat preşedintele Administraţiei Fondului pentru Mediu, Laurenţiu Adrian Neculaescu.

Înscrierile persoanelor fizice în cadrul programului, prin intermediul aplicaţiei informatice, se fac pe regiuni.

Pe 19 mai au avut loc înscrierile pentru regiunea Bucureşti-Ilfov, cu un buget de 99.860.000 de lei, iar pe 24 mai cele pentru Regiunea Centru - judeţele Alba, Braşov, Covasna, Harghita, Mureş şi Sibiu. În ambele ocazii, bugetul s-a epuizat foarte rapid.

ADVERTISING

Iată calendarul pentru următoarele sesiuni:

image-186


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇